Nooit genoeg van K’NEX

K’NEX bestaat inmiddels ook al jaren. Mogelijk speelde jij er vroeger ook al mee en nu je kinderen. Met dit speelgoed kan je prachtige bouwwerkjes maken door staafjes en andere onderdelen met elkaar te verbinden. K’NEX zal dan ook wel weer op menig verlanglijstje staan deze Decemberperiode.

K’NEX voertuigen

knex bouwpakket

De K’NEX bouwset voertuigen bestaat uit 206 onderdelen, waar je 12 verschillende voertuigen mee kunt maken. In het bijgesloten boekje vind je een aantal bouwsetinstructies waarmee je aan de slag kan. Je kunt echter ook heel eenvoudig online meer instructies vinden, voor andere voertuigen. Mijn zoontje besloot er eentje online te maken. Om bij de website te komen moet je een code invoeren die je terugvindt in het instructieboekje van jouw bouwset. Handig dus om deze instructie te bewaren, ook nadat je bouwwerk in elkaar is. Mocht je dan ooit nog wat anders willen maken volgens een bestaande instructie, dan heb je de code nodig.

Vervolgens is het heel eenvoudig, volg stap voor stap het proces en bouw jouw favoriete voertuig.

knex voertuigen

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *