Gabby’s dollhouse poppenhuis speelgoed 3-6 jaar

Ken je Gabby’s Dollhouse van de serie op Netflix over het meisje dat gek is op katten en een prachtig poppenhuis heeft. Continu pakt ze verrassingen uit. Gericht op jonge kinderen van ongeveer 3 tot 6 jaar. Gabby’s Dollhouse heeft ook een heleboel speelgoed, van uiteraard een poppenhuis tot een nachtlampje die je zelf in kan kleuren. Die laatste hebben wij ontvangen en ik laat zien hoe het werkt.

Gabby's dollhouse

Gabby’s poppenhuis nachtlampje

gabbys dollhouse lampje kleuren inkleuren

In Gabby’s Dollhouse paint ‘N light zit een plastic bordje met een kleurplaat van Gabby en 2 van haar favoriete katjes. Daarnaast zitten er stiften en een houder. Met de stiften kan je het lampje inkleuren en als je hem hebt ingekleurd dan zet je hem in de houder. Druk op het knopje vooraan in de houder en het lampje gaat aan. Ta daaa… een nachtlampje. Dankzij het bijgeleverde doekje (je kunt ook gewoon een vaatdoekje gebruiken) kan je het lampje weer schoonvegen en opnieuw beginnen. Zo kan je steeds opnieuw je nachtlampje inkleuren. De lichtjes kunnen ook van kleur vervangen, zo heb je elke dag een ander nachtlampje, als je dat wilt.

  • Magical Gabby’s LED-nachtlampje met 7 afwisselende kleuren en patronen.
  • Wordt geleverd met 4 speciale uitwisbare markers.
  • Schilder, verlicht, veeg uit en herhaal.

gabbys dollhouse nachtlampje

Gabby’s dollhouse mobile light pad

Gabby's dollhouse mobile light pad

Tekenen kan ook onderweg, teken op jouw eigen mobiel van Gabby’s Dollhouse. Dit speelgoed is ideaal om mee te nemen op reis. Krijgen jouw kinderen onderweg op vakantie ook een cadeautje? Wij doen dat vaak wel als we lang onderweg zijn, iets nieuws zorgt er altijd wel voor dat de tijd weer eventjes goed doorgekomen kan worden. Daarnaast is het extra fijn als je wel even een tijdje zoet kan zijn met het speelgoed. Hier kan jouw kind (vanaf ongeveer 3 jaar) haar ei vast wel op kwijt als het om tekenen en kleuren gaat.

  • Welkom bij Gabby’s Dollhouse, waar Gabby’s creativiteit en schattige katten samenkomen voor kleurrijke magie!
  • Dit Mobiel tekenbord kan je overal naar toe meenemen.
  • Teken alles wat je wilt op jouw eigen mobiel van Gabby’s Dollhouse.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *