Numsy slapen met witte ruis

Slaapproblemen steken zich vaak de kop op zodra je kinderen krijgt. Het kan alleen heel vervelend worden als het blijft aanhouden, dat jij of je kinderen moeite blijft houden met in slaap vallen of meerdere keren per nacht wakker wordt. Wellicht kun jij dankzij Numsy slapen met witte ruis? Heb je je daar weleens in verdiept? Ik heb twee verschillende Witte ruis apparaten van Numsy gekregen om te testen en ik ga er ook één weggeven. Bekijk hieronder hoe je meedoet aan de winactie van Numsy slapen met witte ruis Dreamland.

numsy witte ruis dreamland

Wat is Witte Ruis?

De term witte ruis of white noise is je wellicht al wel bekend, maar weet je ook wat het voor jou of je kind kan doen? In het kort is het een constant monotoon geluid dat er voor zorgt dat je andere geluiden niet hoort. Herken je het dat je baby bijna slaapt en dat je wegloopt van de kamer en dat de vloer kraakt, of je enkel knakt en je baby weer wakker is? Dankzij het witte ruis geluid zou jouw baby of kind het geluid niet horen, want het wordt als het ware gefilterd door het overheersende monotone geluid van de Numsy. En dan moet je niet denken aan per se een eng, saai, ruisend geluid. Er zijn diverse verschillende geluiden die je kunt instellen; fluitende vogeltjes, het kabbelende water van een rivier, regen druppels (al moet ik daar wel enorm van plassen als ik dat geluid hoor, haha) of de golvende zee en wind.

In Amerika is het een trend om gebruik te maken van ‘white noise’, ook wel ‘witte ruis’, om beter te kunnen slapen. Witte ruis berust op het principe van geluidsmaskering door middel van het gebruik van een constant en monotoon geluid. Doordat de witte ruis geluiden van buitenaf filtert, kunnen kinderen én volwassenen beter leren doorslapen. Het merk Numsy heeft de populaire witte ruis apparaten nu ook naar Nederland
gehaald.

white noise numsy

Slaapproblemen bij kinderen en volwassen

Er is in Nederland een steeds grotere groep volwassenen en kinderen met slaapproblemen. Ruim 1 op de 5 Nederlanders heeft moeite in slaap te komen, wordt meerdere keren per nacht wakker of heeft last van andere problemen rondom de slaap. Witte ruis kan op veel verschillende manieren worden ingezet voor het verbeteren van de slaap. Zo kan een witte ruis apparaat gebruikt worden als slaaptrainer om kinderen te leren inslapen of om ervoor te zorgen dat zij doorslapen. Het gebruik van het apparaat wordt rustig opgebouwd en vervolgens ook weer afgebouwd. Zo wordt er eerst geleerd om goed te slapen mét witte ruis, maar daarna ook zonder. Witte ruis biedt daarmee een blijvende oplossing voor slapers van alle leeftijden.

Numsy slapen met witte ruis

Numsy, het bedrijf dat witte ruis apparaten verkocht heeft diverse apparaten uitgebracht, met verschillende functionaliteiten. Zo kun je kiezen welk apparaat met witte ruis geluiden het beste aansluit bij jou of je kinderen.

Numsy witte ruis
Bron: numsy.nl

Witte ruis slaaptrainer

Zo heb je een Witte Ruis apparaat met slaaptrainer, waarmee je je baby of kind aan een beter slaapritme kan helpen. Je hebt al zoveel geprobeerd, maar jouw baby of kind valt niet makkelijk in slaap of wordt heel vroeg wakker. White noise blokkeert de geluiden die van buitenaf komen, waardoor jouw kindje ‘s nachts wakker wordt. De slaaptrainers van Numsy hebben een ademend lichtfeature. Dit LED licht heeft vaak een palette van zeven kleuren. Voor kinderen is een nachtlampje vaak zeer welkom in de slaapkamer, dit geeft hen een gevoel van veiligheid.

Winactie Numsy Dreamland

Numsy Dreamland biedt wel 40 verschillende natuurlijke geluiden, waardoor jij of je kindje meer dan genoeg mogelijkheden hebben om tot rust te komen. Deze geluiden zijn helder en zonder onderbrekingen. De Dreamland heeft 40 natuurlijke rustgevende geluiden: witte ruis, slaap liedjes, piano, waterval, kikker, ventilator, rivier, regen, vogel, golven kampvuur, krekels en meer!

numsy witte ruis dreamland

Win: Numsy Dreamland (in de kleur zwart) white noise
Wanneer: 17 t/m 28 februari 2021
Hoe: Laat hieronder weten in een reactie waarom je de Numsy slapen met witte ruis zou willen winnen. Voor voorwaarden van de winacties verwijs ik je naar de disclaimer op de blog. De winactie komt ook op social media, zoals Facebook en Instagram @mamasmind.

Over Numsy

Numsy is een Nederlands bedrijf dat witte ruis apparaten verkoopt. Het is de missie van Numsy om zoveel mogelijk mensen, jong en oud, te helpen met hun slaap en welzijn. Dit doen zij door mensen bij elkaar te brengen, kennis te delen en door innovatieve oplossingen te creëren die het slapen op een natuurlijke én duurzame manier ten goede komen. Numsy investeert daarvoor ook in witte ruis onderzoeken en werkt samen met verschillende experts op het gebied van slaap. Meer informatie over Numsy en hun producten: www.Numsy.nl

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

86 gedachten over “Numsy slapen met witte ruis

 • 28 februari 2021 om 15:40
  Permalink

  Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Zou dit de oplossing zijn? Mijn oudste zoon slaapt al jaren slecht. Net zoals zovelen van alles geprobeerd, niets helpt. We zijn nu op een punt gekomen dat hij er ook andere klachten van gaat krijgen. Chronisch slaaptekort maakt hem depressief en dit heeft zijn weerslag op het hele gezin.

  Beantwoorden
 • 26 februari 2021 om 20:07
  Permalink

  Het Nachtbraker-prinsje

  Er was eens …. een baby-prinsje dat in december 2020 werd geboren bij 2 super blije ouders.
  Dolgelukkig waren ze met hem. Maar ze merkten al snel: het leven is geen sprookje.

  Want elke nacht sliep het baby’tje slecht en hield zijn ouders op vol volume uit hun slaap.
  Zijn oververmoeide ouders vroegen zich verwonderd af, hoe uit zo’n klein kindje zoveel decibel kon komen. Wat zou de oplossing zijn? Oordoppen hielpen niet. Een fopspeen niet. En ook niet alle flesjes melk die het ventje gretig dronk.

  Een oude heks werd om hulp gevraagd. Maar ze keek in haar glazen bol en zei “helaas, ik kan niet heksen!”

  Een goede fee kwam op bezoek en wenste het stel een Numsy White Noise Dreamland toe. Dit zodat het jonge gezin zou kunnen slapen als Doornroosje. Misschien geen honderd jaar, maar graag wel een uurtje of 7 per nacht.

  Nu ligt het stel elke nacht te malen. Zou deze wens om van te dromen, werkelijk uit kunnen komen?

  Want 1 ding is wel zeker: Met zo’n Numsy zouden het pasgeboren prinsje en zijn ouders ongetwijfeld nog lang en gelukkig (èn uitgerust) leven!

  Beantwoorden
 • 25 februari 2021 om 22:19
  Permalink

  Mijn dochter is dol op witte ruis! Nu moet ik steeds de stofzuiger gebruiken 😉

  Beantwoorden
 • 23 februari 2021 om 22:33
  Permalink

  Ik slaap elke nacht heel slecht het zou heel fijn zijn als ik door dit apparaat beter kan slapen

  Beantwoorden
 • 23 februari 2021 om 18:53
  Permalink

  Ik ben geen beste slaper. Ik doe daarom ook graag mee aan deze winactie.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2021 om 21:48
  Permalink

  Het is nu vakantie, dus dan maakt het niet uit dat ze iets later gaan slapen, ze kunnen nu ook wat langer in bed blijven. Maar als ze naar school moeten slaapt mijn zoontje ook vaak pas om 10 uur en dan is hij niet de gezelligste bij het ontbijt. We hebben al heel wat dingen geprobeerd, maar dit nog niet. Ik denk dat de geluidjes een goede afleiding kan zijn voor al zijn gedachtes.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2021 om 20:14
  Permalink

  Zou fijn zijn als hij rustiger in slaap kan vallen!

  Beantwoorden
 • 22 februari 2021 om 15:36
  Permalink

  Wat een fijne winactie. Hier zal mijn dochter heel blij mee zijn. Ik maak graag kans.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2021 om 14:51
  Permalink

  Ik vind het zelf heel erg moeilijk om in te slapen. Ben zo benieuwd of dit mij kan helpen.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2021 om 13:53
  Permalink

  Zou heerlijk zijn om te kunnen proberen, want ik word ‘s nachts meerdere keren wakker en ben dan ‘s ochtends niet voldoende uitgerust.

  Beantwoorden
 • 21 februari 2021 om 13:50
  Permalink

  Gaaf! Mijn zoontje heeft zoveel problemen met inslapen. Ik kan hem ook niet de hele tijd blijven voorlezen, hij moet ook gewoon gaan slapen. Deze Numsy lijkt me een zeer goed hulpmiddel

  Beantwoorden
 • 20 februari 2021 om 14:10
  Permalink

  Ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje, zou geweldig zijn om voor haar te winnen.
  Waag heel graag een kans, zou ideaal zijn 😊😊.
  Groetjes Anneliese de Waal

  Beantwoorden
 • 20 februari 2021 om 13:43
  Permalink

  Ik wil mijn kind liever zien slapen dan gapen, dus kom maar op met die Numsy White Noise Dreamland!

  Beantwoorden
 • 20 februari 2021 om 13:00
  Permalink

  Wauw, ik loot graag mee voor mijn dochtertje. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten. Wat ik tot nu toe gelezen heb is veelbelovend.

  Beantwoorden
 • 20 februari 2021 om 07:00
  Permalink

  We zijn gezegend met 3 bloedjes van kinderen, maar helaas alle 3 met een even vreselijk slaappatroon. De oudste 2 slapen hebben inmiddels wat rust gevonden en slapen aardig door, maar de jongste is iedere nacht nog flink aan het spoken. Na 8 jaar slechte slaap kunnen papa en mama ook wel weer eens wat goede nachtjes gebruiken en niet als een zombie op het werk te verschijnen

  Beantwoorden
 • 19 februari 2021 om 21:05
  Permalink

  Ik ben zo benieuwd of onze meid van 7 maanden een betere nachtrust kan krijgen door de white noise. Werkt hopelijk beter ipv met de telefoon met spotify een “zogenaamde” whitenoise playlists afspelen

  Beantwoorden
 • 19 februari 2021 om 18:06
  Permalink

  Ik zou het graag winnen voor mijn zus en haar kinderen!

  Beantwoorden
  • 22 februari 2021 om 22:14
   Permalink

   Wauw! Een droomprijs. Ons zoontje slaapt heel slecht. Het in slaap komen is voor hem heel moeilijk, bij elk geluidje wordt hij weer wakker. Ook midden in de nacht is hij geregeld wakker en roept me dan met de vraag of hij mag opstaan en dat om 3 uur in de nacht. Slapen is echt een probleem voor hem en ook steeds meer voor mezelf! Ik doe dus heel graag mee, want zou dit de oplossing voor hem zijn??

   Beantwoorden
 • 19 februari 2021 om 14:29
  Permalink

  mijn dochter heeft add en mijn zoon adhd. beiden slapen ze heel lastig in en als ze midden in de nacht wakker worden, lukt inslapen nauwelijks meer. ik ben benieuwd of dit DE oplossing zou zijn!

  Beantwoorden
 • 19 februari 2021 om 12:54
  Permalink

  Ohh, ik zou zo blij zijn als mijn dochtertje ‘s nachts gaat slapen.

  Beantwoorden
 • 19 februari 2021 om 11:23
  Permalink

  Van het weekend gaat mijn zoontje logeren bij opa en oma. Dan kunnen wij even bij tanken. Hij wil maar niet lekker in slaap vallen. Wat echt helpt is als we er naast gaan liggen. Maar dat doen we nu niet meer want het moet toch een keer goed komen maar een hulp is zeer welkom. Dit zou wel eens goed kunnen werken.

  Beantwoorden
 • 19 februari 2021 om 10:42
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mezelf! 🙂 Ik heb de ziekte van Lyme en die veroorzaakt extreme hypersensitiviteit, vooral voor geluiden. Ik hoop dat de rustgevende geluiden van Numsy me kunnen helpen ‘s avonds rustiger in te slapen!

  Beantwoorden
 • 19 februari 2021 om 10:40
  Permalink

  wat een fijne actie! doe graag mee voor mijn lieve nichtje die dringend wat beter dient te slapen, hopelijk biedt dit een oplossing!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 23:32
  Permalink

  Het zoontje van mijn beste vriendin slaapt ronduit vreselijk. Hartverscheurend om te zien hoe wanhopig ze ervan worden. Wie weet kan dit hem wat meer kalmeren en gunt hij zijn ouders ook weer wat rust!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 22:56
  Permalink

  Doe graag mee voor onze dochter lizzy ze is te vroeg geboren en onder tussen 4.5 jaar maar sinds dat afgelopen december is overleden slaapt ze heel slecht hoop dat dit een uitkomst bied dus doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 21:11
  Permalink

  omdat mijn oudste dochter op dit moment (het is na 21.00 uur) weer naast me zit, helaas is dit niet de 1e avond deze week. Wie weet helpt Numsy haar met in slaap vallen

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 20:52
  Permalink

  Mijn twee meiden slapen als roosjes, maar mijn man kan moeilijk inslapen.
  Ik gun het hem (en mezelf) rustige nachten toe.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 20:29
  Permalink

  Fijn alshet werkt, onrustige nachten horen er ook wel een beetje bij voor elke ouder en elke baby. Wie weet helpt dit, zie het overal langskomen in ieder geval!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 20:27
  Permalink

  Nou ben hier wel nieuwsgierig naar geworden !
  Mijn kleine schrikt inderdaad snel wakker, en ik zelf wordt ook van ieder piepje wakker.
  Betwijfel of het werkt want we hebben al het een en het ander geprobeerd.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 19:56
  Permalink

  fijn om een kleine meid lekker te kunnen laten slapen

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 19:09
  Permalink

  Ik ben een slechte slaper dus ik wil dit heel graag proberen.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 19:04
  Permalink

  Ik zou heeeel graag de numsy willen winnen omdat onze dochter van 10 maanden al weken lang om 4 uur ‘s nachts wakker wordt en daarna alleen nog maar tussen ons in in slaap valt. We zijn zo moe! Ik hoop dat dit ons meisje helpt bij het opnieuw in slaap vallen midden in de nacht.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 18:24
  Permalink

  Ik snak echt naar een goede nachtrust, heb al in geen tijden een nacht fatsoenlijk door geslapen. Ik hoop dat de de Numsy slapen met witte ruis voor mij de oplossing is, ik loot echt onwijs graag mee en hoop binnenkort fris en fruitig ‘s ochtends wakker te worden!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 16:22
  Permalink

  Wow, dit klinkt echt als een uitkomst voor mijn snurkende man die zelfs soms mijn kinderen wakker maakt. Zij hebben daarna dan echt moeite om in slaap te komen en dus zou een rustgevende ruis voor ons gezin zeeer welkom zijn. Ik luister liever naar een knisperend vuurtje, dan een zwagend houtblok 😉

  Beantwoorden
  • 18 februari 2021 om 17:55
   Permalink

   Heel interessant voor mijn dochtertje van bijna 2 die heel slecht slaapt en wij dus ook. Wie weet dat dit haar en dus ook ons allemaal gaat helpen. Ik zou het heel graag willen winnen

   Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 15:02
  Permalink

  ik doe graag mee voor mijn zoonje wellicht valt hij hiermee makkelijker in slaap en kan hij wat langer blijven doorslapen.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 12:53
  Permalink

  Voor kleine Sophie zij is drie jaar en kan altijd slecht de slaap vatten zou misschien een oplossing zijn voor haar slaap probleem

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 12:45
  Permalink

  heerlijk voor mn kleine mannetje die moeilijk in slaap komt met 2 grote broers/zussen.
  Maar ook heel fijn voor mezelf om savonds te kunnen ontspannen en goed in slaap kan komen

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 12:13
  Permalink

  Graag zou ik de Numsy Dreamland winnen niet voor mij maar voor mijn man, hij kan vaak moeilijk slapen, dit speelt al jaren bij hem. Ook heeft hij tinnitus gekregen door zijn spierziekte HMSN type 2. We wonen in een huurwoning op een bovenverdieping en we hebben een moeilijke tijd gehad, terreur van een buurvrouw, haar hond blafte van
  ‘s ochtends tot ‘s nachts. We konden geen rust meer krijgen. Ze is nu verhuist. De Numsy Dreamland, gun ik mijn man toe omdat hij met de natuurlijke geluiden, tot rust kan komen en fijn wakker kan worden.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 12:07
  Permalink

  Mooie actie! Mijn dochter is altijd heel onrustig als ze gaat slapen dus dit lijkt me echt een uitkomst.

  Beantwoorden
  • 18 februari 2021 om 13:30
   Permalink

   Wauw! Wat een mooie actie! Ik zou heel graag willen winnen voor mijn zoon van 6. Een heel gevoelig mannetje die moeite heeft met inslapen. Hopelijk geeft zo’n apparaatje hem meer rust.🤞🏻

   Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 12:07
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijzelf ik slaap vreselijk slecht. en wellicht ook fijn voor mijn toekomstige kleinkind kan die samen met oma goed slapen.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 11:54
  Permalink

  Oh, die moet ik hebben! Ik ben een slechte slaapster en wordt van het minste of geringste wakker. Ik ga duimen!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 11:10
  Permalink

  Mijn dochtertje slaapt de laatste tijd best onrustig en in slaap vallen gaat niet altijd makkelijk. Ik ben erg benieuwd of Numsy Dreamland haar hierbij kan helpen. Een goede nachtrust is erg belangrijk, ben er zelf ook wel nieuwsgierig naar want ik ontspannen in slaap vallen lukt mij ook niet altijd.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 11:09
  Permalink

  Een beter slaapritme zou top zijn. Zou het graag willen proberen, hopelijk helpt het.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 10:58
  Permalink

  Mijn dochtertje is een moeilijke slaper, dat gaat al heel lang zo. Ik ben elke dag wel heel moe doordat ik niet door heb geslapen door haar. Bij elke tik wordt ze wakker, pff! Hopelijk krijgen mijn dochter en ik onze rust terug, dankzij de Numsy.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 09:16
  Permalink

  Ik droom nu al een tijd van een goede nacht voor mij een mijn kleine wil. Ik word helemaal blij van de uitleg van dit apparaatje en zal het enorm graag willen uitproberen. Kijk uit naar een nacht eens doorslapen

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 08:23
  Permalink

  Ik wil het toestel graag winnen voor mijn kleindochter die moeilijk inslaapt

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 08:21
  Permalink

  hier word kleinzoon quinn wellicht een keertje helemaal zen van

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 06:54
  Permalink

  Ik ben heel benieuwd naar dit apparaatje en wil het graag uitproberen. Ik slaap al maanden heel slecht en ik hoop dat de Numsy verbetering brengt.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 06:49
  Permalink

  Ik heb zelf tinitus en ben benieuwd of dit nu wel of niet storend werkt met mijn ‘mankementje’ icm met een peuter!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 05:10
  Permalink

  Ik ben oppasoma. Ik zou ook graag willen dat de slaapjes bij mij thuis soepel verlopen.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2021 om 04:11
  Permalink

  Ja ik maak graag kans
  Na 4 jaar wil ik weleens een keer willen slapen. Mijn dochter slaapt nog steeds met de baby Sleep ing app. Dat is het geluid van een stofzuiger. Ik weet zeker dat dit gaat helpen!

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 23:40
  Permalink

  Fantastisch voor Nore (22 maart alweer 1 jaar), maar ook voor papa en mama!! Heerlijk voor Nore, zodat ze niet wakker wordt wanneer we bij haar weglopen. En zo fijn voor pa en ma om eens ontspannen in slaap te komen!!

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 23:11
  Permalink

  Mijn achternichtje Daisy is in een blijde zwangerschap van haar 2e kindje. Haar 1e meisje Isabel heeft niet veel slaapproblemen gehad. Ik hoop dat haar 2e kindje ook goed zal slapen evt met de hulp van deze Numsy Dreamland met alle rustgevende geluiden.

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 23:00
  Permalink

  Perfect cadeau voor mij – sinds mijn dochter is geboren, heb ik zoveel slapeloze nachten gehad

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 22:40
  Permalink

  Er gaat toch niets boven een goede nachtrust.
  Daarom doe ik graag mee voor mijn jongste kleinkind.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 21:50
  Permalink

  Ons dochtertje van vier heeft last van prikkels, veroorzaakt door haar epilepsie. Dit speelt haar ook in de nacht parten waardoor ze te weinig tot rust komt. Ik hoop dit haar kan helpen en doe daarom graag mee

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 21:49
  Permalink

  We hebben van alles al geprobeerd. Inbraken, verzwarings deken. Lampje aan lampje uit. Muziekje aan. Liedjes zingen. Maar mijn zoontje slaapt pas als wij naar bed gaan en midden in de nacht springt hij ook vaak nog even tussen ons in. Hij heeft zijn rust nodig.

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 21:37
  Permalink

  Zou echt geweldig zijn voor mijn dochter. Ze heeft helaas veel slapeloze nachten.

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 20:50
  Permalink

  Oh wauw, de Numsy zou hier wel echt een uitkomst zijn. Hopelijk is de witte ruis dusdanig fijn dat ik niet meer wakker lig van Tarzan & Jane en hun oerkreten 🙈!

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 20:37
  Permalink

  Mijn zoontje slaapt al een tijdje slecht omdat hij in de avond te druk is in zijn hoofd. Ik denk dus dat hem zeker zal helpen om meer rust te krijgen in zijn hoofd. Ennuh, bovendien als ik lees ‘kampvuur’ geluidjes, dan raak ik zelf ook super enthousiast. Zo kan je de rust van vakantie in je eigen huis krijgen. Met een Numsy in huis, zal het waarschijnlijk thuis vechten worden om dit apparaat 😍

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 20:27
  Permalink

  Ben, als slechte slaper, heel benieuwd naar de werkzaamheid.

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 20:18
  Permalink

  OMG we need this😍😍

  Ons dochtertje is een slechte slaper. En dit zou misschien wel DE uitkomst zijn. Zodat wij eindelijk na 11 maanden een goede nachtrust kunnen hebben🍀🤞 fingers crossed 🤞🤞

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 20:08
  Permalink

  Laat me graag verrassen met een goede nachtrust voor onze kinderen .

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 19:20
  Permalink

  Mijn zoon slaapt al jaren slecht. Dit heeft zo’n impact op zijn mentale gesteldheid. We zijn echt ten einde raad, hebben alles geprobeerd, dacht ik. Dit is echter nieuw voor mij en geeft mij weer een beetje hoop.

  Beantwoorden
  • 17 februari 2021 om 21:21
   Permalink

   Mijn dochter wordt inmiddels bijna 10. Sinds haar geboorte al slaapproblemen en we hebben alles al geprobeerd, van melatonine tot meditatie tot zilverfolie voor de raam om de boel donker te maken. Eindelijk een goede nachtrust zou zeer welkom zijn! Niet alleen voor mijn dochter maar uiteraard ook voor ons als ouders.

   Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 17:18
  Permalink

  Dit zou weleens DE oplossing kunnen zijn voor het slaapprobleem van mijn oudste zoon… Doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 17:07
  Permalink

  Onze zoon slaapt al heel lang heel erg onrustig en wordt zovaak wakker sochtends!
  We zitten met de handen in het haar, we hebben geen idee waar het weg komt of hoe we dit gaan oplossen. Misschien is de Numsy de perfecte oplossing! Wij hadden er in ieder geval nog nooit van gehoord. Hopen op een heel klein gelukje dan maar!

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 16:19
  Permalink

  Heb een tijdje melatonine op recept gekregen voor mijn slaapstoornis. Waarschijnlijk door meerdere keren achter elkaar onder narcose. Slapen lukt nog steeds niet spontaan en wil heeeeeeel graag deze veelbelovende Numsy uitproberen.

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 15:45
  Permalink

  Wat een geweldige uitvinding.
  Heb er nooit van gehoord. Goed dat het er nu is.
  Ook ik heb last van slapeloosheid.
  Het apparaat Numsy , is verplaatst baar. Kan dus mee met een logeer partij of op vakantie.
  Blij om te weten dat ik geen kans maak om een “ oude grumpy dame “ te worden. Om nu fijn en op een ontspannen manier in slaap te vallen.
  🍀🛏

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 15:36
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn man. Hij heeft nu al een aantal jaren slaapproblemen. Hij kan moeilijk in slaap komen, ligt ‘s nachts vaak wakker en kan niet uitslapen. Soms is hij zelfs te moe om te slapen. Dat kan je je toch niet voorstellen?!

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 15:07
  Permalink

  voor mijn kleine nicky. hopenlijk slaapt hij er heel goed mee, zodat mama ook aan haar rust toekomt

  Beantwoorden
 • 17 februari 2021 om 14:53
  Permalink

  mijn man wordt altijd vroeg wakker en komt dan niet meer in slaap. Misschien gaat Numsy hem helpen!

  Beantwoorden
  • 18 februari 2021 om 12:04
   Permalink

   Door mijn autisme is het vaak lastig om mijn hoofd rustig te laten worden en in slaap te vallen. Dit apparaat lijkt me een goed hulpmiddel om zonder medicijnen te kunnen slapen, dus ik doe graag mee.

   Beantwoorden
   • 18 februari 2021 om 16:28
    Permalink

    Ik doe graag mee, hopelijk helpt het onze slechte slaper met inslapen 🙏🏻🍀

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *