Oppasarrangement bij Ballorig

Bewegen is gezond, dat weten we inmiddels. Maar je kan natuurlijk niet elke dag naar een binnenspeeltuin. Nou de oppas kan ook naar Ballorig, want er is vanaf 12 september een speciaal oppasarrangement. Lees je mee met het persbericht?

Ballorig

Bewegen is gezond, ook wanneer de oppas komt!

De tijd dat kinderen met hun oppas op de bank zaten en samen een film keken met een zak chips op schoot is voorbij. Althans wat betreft speelparadijs keten Ballorig en oppasplatform Babysits. Ze hebben de handen ineengeslagen en bieden vanaf 12 september 2019 een speciaal oppasarrangement aan. Waarbij de kinderen en hun oppas een actieve en gezonde middag hebben.

Nederland telt momenteel 3,5 miljoen werkende moeders, wat natuurlijk fantastisch is. Daarnaast maakt 32% van de gezinnen in Nederland gebruik van een oppas. ‘TV kijken’ of ‘binnen spelletjes spelen’ zijn de meest voorkomende activiteiten met de oppas.
Helaas is overgewicht ook een serieus probleem in deze tijd. 12% van de kinderen hebben last van overgewicht. Om overgewicht te voorkomen is het belangrijk om gezond te blijven door onder andere te bewegen! En hoe kan dat nou beter dan met de oppas bij Ballorig?

Met een netwerk van ruim 40.000 oppassen door Nederland is Babysits het grootste oppas platform van dit moment. Ballorig, eveneens gevestigd door het hele land, ziet in hen de ideale partner om beweging en spelen te stimuleren onder jonge kinderen.

Hoe werkt het?

De ouder spreekt met een oppas af welke datum en welke tijd. Bij binnenkomst geeft de oppas aan gebruik te willen maken van het speciale oppasarrangement en vervolgens kan de oppas met het kind komen spelen.

Vooraf reserveren is niet nodig.

Heeft de ouder nog geen oppas? Dan kan het netwerk van Babysits ingeschakeld worden. De oppas geeft in het profiel op de oppas community aan dat ze de mogelijkheid bieden om op te passen in Ballorig. Ouders kunnen dit eveneens aangeven in hun profiel op de site.

Dit zijn de tarieven:

Je oppas betaal je zelf, maar de oppas kan naar Ballorig tegen het speciale tarief. Het speciale Ballorig-actietarief reken je af in de vestiging. Je oppas speelt natuurlijk gratis 😉

ACTIETARIEVEN

Kinderen van 0-1 jaar: gratis
Kinderen van 1-4 jaar: 7 euro*
Kinderen vanaf 4 jaar: 10,- euro
Jaarabonnementhouders: 1,50 euro

  • Het tarief voor kinderen van 1-4 jaar geldt alleen op maandag-vrijdag (dus niet in de weekenden) vóór 12.00 exclusief feestdagen en vakanties. Op deze momenten geldt het gebruikelijke tarief van €10,-.
  • Dit krijg je voor de actieprijs: Entree, een glaasje (suikervrije) limonade, een stuk fruit of een zakje chips en een kopje koffie/thee of glaasje frisdrank voor de oppas.

Deelnemende vestigingen

Dit speciale oppastarief is geldig in de volgende vestigingen: Alphen a/d Rijn, Amsterdam Arena, Arnhem, Assen, Den Bosch, Den Helder, Drachten, Enschede, Emmen, Gouda, Groningen, Hattem, Heerenveen, Hoorn, Houten, Lelystad, Nieuw-Bergen, Nijverdal, Stadskanaal, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Vlaardingen, Zaandam, Zutphen.

Informatie hierboven komt van de website van Ballorig, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *