Nieuwe film Casper en Emma

Casper en Emma komen weer op het witte doek. Met de nieuwe bioscoopfilm van Casper en Emma: Op jacht naar de schat. Hier wordt graag naar Casper en Emma gekeken door onze peuter en kleuter. Superleuk om dus ook naar deze film te gaan.

In de nieuwe film doen ze wat elk kind graag doet, op zoek gaan naar een schat. We willen allemaal wel op schattenjacht!

Ontdek dat vriendschap de grootste schat is van allemaal in het hartverwarmende avontuur Casper en Emma Op jacht naar de schat.

Sinds 29 mei draait de film in alle Nederlandse bioscopen. Gaan jullie ook? Of ben je misschien al geweest?

poster casper en emma

Casper en Emma: Op jacht naar de schat

Je favoriete vriendjes Casper en Emma zijn terug voor een nieuw bioscoopavontuur! Dit voorjaar reizen de kinderen af naar het zuiden van Noorwegen om vakantie te vieren. Op het strand vinden ze een mysterieus kistje met allemaal bijzondere voorwerpen erin. De vriendjes zijn nieuwsgierig en gaan op onderzoek uit, waarna ze een bijzonder avontuur beleven.

Casper en Emma – Op jacht naar de schat wordt gedistribueerd door Just Film Distribution en Just4Kids.

Over de film

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!

De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Voorpremière: 19 mei bij select aantal bioscopen
Release: 29 mei
Kijkwijzer: AL
Speelduur: 74 minuten

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Nieuwe film Casper en Emma
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *