Pathé thuis

Naar de bioscoop gaan is leuk, maar wat dacht je van samen een gezellige filmmiddag organiseren. Nodig wat vriendjes uit, bak zelf een grote bak popcorn en maak van je woonkamer een gezellig thuisbioscoop.

De Nederlandse video-on-demand-dienst

Pathé Thuis heeft een ruim aanbod van de mooiste kinderfilms voor elke leeftijd en voegt in augustus veel nieuwe en zelfs exclusieve titels toe. Speciaal voor jullie een selectie van de leukste films voor tijdens regenachtige dagen zo na de zomervakantie!

Wonderpark DVD

Circus Noël: Feel the Magic

Alleen deze maand kun je bij Pathé Thuis al kijken naar, de op de populaire televisieserie gebaseerde, Circus Noël: Feel the Magic. In de film loopt Karo weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Circus Noël is vanaf 15 augustus een maand lang exclusief te zien bij Pathé Thuis.

Nederlands en vanaf 6 jaar.

Dumbo

Na het succes van Jungle Book en Beauty and the Beast vormde Dumbo, de animatieklassieker uit 1941, de basis voor een volgende live-action film. Acrobaat Holt Farrier gespeeld door Colin Farrell en zijn kinderen krijgen van circusdirecteur Danny DeVito de opdracht om voor het kleine olifantje te zorgen. Ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen en maken van het buitenbeentje de ster van de show. Een mooie film voor jong maar ook zeker oud. Het origineel dat ook geschikt is voor de jongste kijkertjes is ook te zien bij Pathé Thuis.

Dumbo is nu te zien. Bekijk de trailer hier. Nederlands ondertiteld of ingesproken en vanaf 12 jaar.

Masha en de Beer 2

Masha en de Beer is een veel bekroonde animatieserie. In 2017 verscheen de eerste bioscoopfilm op het witte doek en in 2019 is alweer de tweede film beschikbaar. Het verhaal gaat over het jonge en ondeugende meisje Masha die niet kan stilzitten, terwijl de vriendelijke Beer het graag rustig aan doet. De twee hebben een sterke band en beleven in de film opnieuw de leukste en grappigste avonturen. Het zijn vlotte en kleurrijke verhalen van ongeveer zeven minuten. De animatiefilm is daarom zeer gepast voor de jongste kinderen, maar blijft bereleuk voor het hele gezin.

Nu al te koop en vanaf 8 augustus ook te huur. Bekijk de trailer hier. Nederlands ingesproken en voor alle leeftijden.

Wonder Park

In deze animatie zien we June, een jong meisje met een levendige fantasie. Ze krijgt van haar ouders alle ruimte om deze de vrije loop te laten. Samen met haar moeder maakt ze een themapark genaamd Wonder Land. Ze verzinnen de meest creatieve attracties die gerund worden door het aapje Peanut. Als June op schoolreisje moet, piept ze er tussenuit en staat haar een wonderlijk avontuur te wachten. Terwijl de kinderen genieten van het grote pretpark, krijgen ouders inzicht in de enorme kinderfantasie.

Bekijk de trailer hier. Te zien vanaf 15 augustus. Nederlands ondertiteld of ingesproken en vanaf 6 jaar.

Andere kinderfilms die deze maand aan het aanbod worden toegevoegd

  • Geheim Agent Marnie – Een animatiefilm over huiskat Marnie die graag geheim agent wordt. Geschikt voor vanaf 6 jaar en te zien vanaf 29 augustus.
  • Cats op zoek naar Kattopia – Het avontuurlijke katje Raf is er klaar voor om Kattopia te ontdekken, maar zijn vader ziet het niet zo zitten. Geschikt voor vanaf 6 jaar. Nu al te koop en vanaf 12 augustus te huur.
  • Missing Link (OV & NL) – Avonturier Sir Lionel Frost gaat samen met Link, een wezen tussen aap en mens in, op zoek naar Link’s familie. Geschikt voor vanaf 6 jaar en te zien vanaf 13 augustus.

Bekijk hier het totale overzicht van kinderfilms op Pathé Thuis

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *