Repetities gestart voor De Kleine Zeemeermin

Vind je het ook leuk om komend jaar weer wat meer uitstapjes te maken met de kinderen? Ik zal jullie zo nu en dan tippen met voorstellingen, uitstapjes en meer leuks voor ouders met jonge kinderen.

Repetities gestart voor De Kleine Zeemeermin

Theater Terra brengt het sprookje van de Kleine Zeemeermin naar Nederlandse en Vlaamse theaters.

Deze week zijn in Amsterdam de repetities gestart voor De Kleine zeemeermin. Theater Terra, onder andere bekend van Koning Arthur en De Kabouter, brengt de betoverende onderwaterwereld in een compleet nieuw jasje naar het theater. De Kleine Zeemeermin, bekend van het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen, reist vanaf 21 januari 2018 tot en met 20 mei 2018 langs de Nederlandse en Vlaamse theaters.

De kleine zeemeermin

In de diepe oceaan leefde een zeemeermin met een schitterende stem. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de zeeheks de betovering nooit meer verbreken…

Bekijk hier of er een voorstelling bij jou in de buurt is binnenkort.
Kerstwinkel 2017

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *