Sinterklaasschoencadeaus om mee te knutselen

Ben jij iemand die gedurende het jaar als (schoen)cadeautjes in slaat voor wanneer het zover is? Of ga jij last-minute shoppen? Ik doet het allebei een beetje. Als ik gedurende het jaar al iets leuks zie of een mooie aanbieding, dan neem ik het mee. Maar, mijn ervaring is ook wel dat de actualiteit bepaald wat ze leuk vinden. Dan wordt er in de Intertoys gids gebladerd, of naar de reclames gekeken en geroepen wat ze leuk vinden.

Er zijn wel een aantal dingen die niet zo trend gebonden zijn en wat sowieso populair is bij onze kinderen, maar ik denk ook veel van jullie kinderen. Als je nu overigens gaat shoppen ben je nog ruim op tijd. Nog iets meer dan een week, dan komt Sinterklaas weer in het land. Dit jaar komt hij aan op 17 november 2018.

 

primo vingerverf

Primo Vingerverf

Verven is hier heel populair. Als ze mogen kiezen zouden ze dat het liefst elke dag wel even doen. Ik zie zelf soms een beetje op tegen de kliederboel, maar ik pak de tafel goed in; een paar oude kranten er over. En trek de kids hun schortjes aan. Dan mogen ze los! Verven zonder kwasten heeft de voorkeur, lekker met de handjes.

primovingerverf

Tips voor het verven met vingerverf:

 1.  Gebruik schoteltjes, waar je de verf op doet. Zo voorkom je dat ze verf gaan mengen in de potjes of dat potjes omvallen. Ook kunnen ze makkelijker goed kleuren mengen;
 2. Gebruik eierdozen voor de verf, dan kan je alles daarna ook makkelijk weggooien en hoef je niks schoon te maken;
 3. Trek oude kleding aan of doe ze schortjes om;
 4.  Laat het bad alvast vollopen, zo til je ze zo in bad als ze klaar zijn. Scheelt je wat vlekken op de muren, onderweg naar het bad;
 5. Wil je niet dat de vloer vies wordt? Plak dan wat oude kranten met dubbelzijdig plakband op de grond (dan verschuiven ze niet);

Een mooi schilderij hangen we uiteraard op, op de deur van de wc of op een slaapkamerdeur. Zo kan iedereen in ons museum de kunstwerken bewondering.

Primo zachte driehoek krijtjes

primo zachte krijtjes

Krijten met zachte krijtjes is perfect voor de kleine kunstenaars. En een ideaal schoencadeautje. Het past precies in de schoen en het is niet zo duur. De driehoekjes kunnen ze al heel gauw, goed zelf vasthouden.

Krijten is hier met vlagen populair. Soms vergeten ze het bestaan ervan, ook gewoon, denk ik. Want als ze de krijtjes dan weer zien, dan wordt er vol enthousiasme mee gespeeld, maar vervolgens kleuren ze weer vooral met stiften.

zachte krijtjes primo

 

Shopdetails

Wil je deze cadeaus ook shoppen? Neem eens een kijkje bij Speelgoed winkel de Regenboog

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Schoencadeautjes primo
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Sinterklaasschoencadeaus om mee te knutselen

 • 9 november 2018 om 22:29
  Permalink

  Wat een grappige krijtjes, heel wat leuker dan die gewone krijtjes.
  Inderdaad een leuk schoencadeautje.
  Bedankt voor de tip.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *