Slinger voor het aidsfonds

Wereldwijd zijn er 1,8 miljoen kinderen met hiv. Zonder medicijnen overlijdt de helft voor hun tweede jaar. Met één pil per dag kunnen deze kinderen gezond oud worden. Toch krijgt bijna de helft geen levensreddende medicijnen. Dit komt vooral door armoede en een gebrek aan voorlichting. Vaak wonen zij in afgelegen gebieden, vooral in zuidelijk Afrika. Daarom gaan door Aidsfonds opgeleide gezondheidswerkers naar de dorpen toe op zoek
naar baby’s en kinderen met hiv. De kinderen worden getest, krijgen zo nodig hiv-remmers en de gezondheidswerkers zorgen dat ze onder behandeling blijven. Om het leven van kinderen te vieren en redden komt aidsfonds met de Lang-zullen-ze-leven slinger.

slinger aidsfonds

Slinger voor het aidsfonds ophangen

Eerste stapjes, verjaardagen, naar de basisschool, een zwemdiploma, in Nederland worden memorabele momenten van kinderen goed gevierd. Waar feest is, zijn slingers. Met de Lang-zullen-ze-leven-slinger in vrolijke prints van ontwerper Bas Kosters vier je alle mooie momenten in het leven van je kind. En met de opbrengst van één slinger kan Aidsfonds in zuidelijk Afrika een kind met hiv vinden en zorgen dat het medicijnen krijgt. Zonder hiv remmers wordt de helft van deze kinderen niet ouder dan twee jaar. Slechts één pil per dag kan dat voorkomen. De feestslinger is vanaf 7 juni voor € 14,95 verkrijgbaar op aidsfonds.nl/slinger en gaat een leven lang mee.

Slinger van duurzame materialen

Met deze 4 meter lange slinger gemaakt van duurzame materialen hangt je hele kamer vol! De 16 vrolijke vlaggetjes, ontworpen door Bas Kosters, maken van elk event een feest. De slinger is gemaakt van duurzaam materiaal en gaat een leven lang mee.  
“Zestien vrolijke figuren op een rijtje. De uitgangspunten waren Afrikaanse cultuur en dieren, verjaardagsfeest en mijn eigen uitgesproken stijl”, vertelt Bas Kosters. 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *