Sothys Athletics

Ik kreeg met 25 andere bloggers een blogbox. Sothys Athletics was onderdeel van dit pakket. De ontspannende olie. Ik had er nog niet bewust van gehoord, dit merk, maar herkende de verpakking en het logo wel en ben er erg benieuwd naar. Bij het product zat ook nog een hele chique catalogus. Het merk bestaat al sinds 1946, meer dan 70 jaar dus. Sothys is een gespecialiseerd en prestigieus merk met een ‘passie voor schoonheid’.

sothys olie

Caroline Garcia Huile nutri-délassant

Een omhullende olie special ontwikkeld voor tijdens het sporten met een drievoudige werking:

  1. Verstevigen – Vestevigt de huid en bereidt haar optimaal voor op het sporten. Met stimulerende eigenschappen en verstevigde effecten.
  2. Compenseren – Voedt de huid en maakt haar elastisch.  Rijk aan omega 3 en vitamine F om de huid in evenwicht te brengen.
  3. Kalmeren – Kalmeert en versterkt de huid na het sporten. Verzachtende en ontspannende eigenschappen

Gebruik:

Een product dat ideaal is voor het sporten, maar je kunt het ook gewoon gebruik om te relaxen. Een goede massage is nooit verkeerd!

Vóór de inspanning aanbrengen, door middel van tonische wrijving, op de zones die gebruikt worden tijdens de fysieke inspanning.
Na de inspanning, diep inmasseren op de zones die verzwakt zijn door de inspanning, om deze te versoepelen en te verlichten.

Wat vinden we ervan?

De olie is heel fijn en aangenaam. Ik sport vrij veel, met name hockey. Dus ik heb hem meteen kunnen gebruiken. Echt een aanrader. Trouwens, dat sporten is helemaal niet nodig voor deze relaxing oil. Ook heerlijk voor ontspanning.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *