Spel met grote groep Hint

Een spel spelen met een grote groep is een garantie voor een gezellig avond. Ik maakte kennis met het spel HINT bordspel en ik kan je vertellen dat het veel hilarische momenten oplevert. Wie kan de beste hint geven?

spel met grote groep: Hint

Hoe werkt Hint?

Bij hint moet je dus hints geven, zo makkelijk kan het zijn. Maar niet zomaar hints, je teamgenoten moeten raden wat je aan het omschrijven, tekenen, uitbeelden of neuriën bent. Alleen er is natuurlijk ook een extra spelelement, dat het toch wat lastiger maakt. Er is een verboden woord, noemt jouw teamgenoot dat woord, dan heb je helaas geen punten gescoord.

Een spel met grote groep spelen is een perfect bezigheid voor een weekendje weg met vrienden of een sportteam. Zo ga ik elk jaar met mijn hockeyteam een weekendje weg, dus dan zou dit spel mooi van pas komen. Maar ook op de camping deze zomer kan je het perfect spelen bij een warm kampvuurtje.

Met hoeveel spelers speel je Hint?

Hint kan je het beste spelen met een groep vanaf 4 personen, zo kan je minimaal 2 teams maken. Ben je met meer? Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Op het spel staat 4-8 spelers.

Vanaf welke leeftijd speel je Hint?

Dit spel is leuk voor tieners (15+) en volwassenen.

Inhoud van het spel:

1 afdekbord
1 kaartwiel
2 pionnen
450 kaarten
1 uitwisbaar tekenbord
1 stift
1 wisdoekje
1 zandloper
1stickervel
1 instructiekaart

Lees ook

Bekijk het overzicht met spellen en speelgoed voor kinderen
Genomineerd speelgoed van het jaar 2020

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *