Spelletjes om alleen te doen: op vakantie – 999 GAMES

Je gaat op reis en je neemt mee…SPELLETJES! Uiteraard gaan er spelletjes mee op reis. We spelen thuis graag beverbende en lama’s en ook een stok kaarten gaat mee om een potje te pesten. Van 999 GAMES mogen we op vakantie nog een paar spelletjes testen, waarvan twee uit de collectie van 999 solo. Spelletjes om alleen te doen. Een nieuwe lijn spelletjes die je in je eentje kan spelen. Het zijn allemaal verschillende soorten puzzels bedoeld voor iedereen vanaf 7 jaar. De puzzels zijn ter vermaak en niet per se lastige breinbrekers (al kunnen ze soms best lastig zijn). Ideaal als je je even verveelt. Ik zie het ook al helemaal voor mij dat het in het vliegtuig gespeeld gaat worden.

Catstax

999 solo catstax

Catstax, je hoort het al in de naam. Het is een puzzel in de vorm van een kat. Je hebt ook Dog pile en Sea stax met honden en zeedieren. Per uitdaging moet je vooraf bepaalde selectie puzzelstukjes binnen het raster passen. Soms moet je de stukjes over 2 of 3 lagen verdelen.

Catstax heeft 44 uitdagingen en alle stukjes zijn in de vorm van katten.

Flex puzzler

999 solo flex puzzler

De Flex puzzler bestaat uit diverse kleine blokjes aan een elastiek die in verschillende richtingen kunnen worden gedraaid. Maak de afbeelding uit het boekje na. De 80 uitdagingen in 2D en 3D zorgen voor breinbrekend puzzelplezier en stimuleren ook het ruimtelijk inzicht. Daarnaast heeft het hoge “fidget gehalte” in lijn met de trend van Rubics-cube.

Flex puzzler basis spel bestaat uit 12 blokjes en is te combineren met de XL en MAx voor nog meer 3D challanges.

Ik ben heel benieuwd hoe we het gaan vinden. Ik zal het tijdens onze vakantie op Instagramstories delen!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *