Handige tuinslang aan de buitenmuur in de tuin

Ik zit midden in een verbouwing op dit moment. Om mij heen hoor ik boormachines, schuurmachines en elektrische zagen. Het eindresultaat gaat een serre zijn. Daar kijk ik naar uit. Nu bijten we even door, want het huis is een rommel en continu vol werklui. Ik houd mezelf maar voor dat het resultaat het allemaal waard geweest gaat zijn! Wat absoluut ook zo gaat zijn. Als de serre af is, is het echter nog niet klaar. We gaan dan ons tuinterras opnieuw leggen. De huidige stenen gaan eruit en er komen nieuwe terug. We hebben immers een groot stuk terras moeten inleveren, dus moeten het weer een beetje heroganiseren. Daarna kunnen we het terras weer mooi gaan inrichten en het eerste hiervoor is al binnen: de PARKSIDE draaibare wandslanghaspel.

artikel items

PARKSIDE draaibare wandslanghaspel

PARKSIDE Haspel (1)

De draaibare wandslanghaspel is een tuinslang die je aan je een muur of schutting in de tuin kan bevestigen. Ideaal! Ik mocht hem testen van PARKSIDE. Te koop bij de LIDL.

Bereik elke hoek van je tuin met gemak dankzij het handige 180° draaibare ontwerp van de wandslanghaspel. Met het automatische oprolmechanisme en de geïntegreerde slanggeleider is het opbergen van de slang een fluitje van een cent. € 59,99.

Met het zomerseizoen voor de deur staat regelmatig water geven weer hoog op de agenda. Ik ben dan heel erg blij dat ik met deze handige tuinslang overal bij kan en dat we hem zo makkelijk weer opbergen!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *