Steun Stichting Jarige Job met Totum

Het leuke knutselspeelgoed van Totum bestaat 25 jaar, dat vieren ze samen met Stichting Jarige Job. Speciaal voor deze gelegenheid hebben ze namelijk twee klassiekers in feestelijke limited edition feestverpakking.

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Totum Perlea creatief met kralen en Totum Motivo hamertje tik! Voor ieder verkocht artikel van de limited edition Perlea en Motivo doneert Totum er één aan de Stichting Jarige Job.

Stichting jarige job totum

Stichting Jarige Job

De Stichting Jarige Job bezorgt kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben een verjaardagsbox, zodat niemand geen cadeautjes hoeft te krijgen op zijn of haar verjaardag. Voor ieder verkocht artikel van de limited edition Perlea en Motivo doneert Totum er één aan de Stichting Jarige Job. Wij willen natuurlijk dat zoveel mogelijk kinderen kunnen worden getrakteerd op een mooi cadeau van Totum. Je kan meedoen via www.stichtingjarigejob.nl/totum

Limited edition Perlea of Motivo

Totum bestaat 25 jaar en dat feestje vieren ze met Stichting Jarige Job. De Jarige Job sets zijn natuurlijk te koop via Bol.com, Toychamp, Lobbes.nl, Intertoys, Bruna, Blokker, Wehkamp en Top1Toys.

Stichting jarige job totum

Perlea is een spel voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar waarmee ze van alles met kralen kunnen maken. Je kan de mooiste kettingen, armbanden, ringen en zelfs een tasje maken.
Inhoud: 2 sets ABC-kralen, ca. 1000 gekleurde kralen, ca. 1000 goud- en zilverkleurige kralen, ca. 150 figuurkralen, elastisch draad, nylon draad, sleutelring, sluitingen en gebruiksaanwijzing.

Stichting jarige job totum

Met Motivo timmer je er lekker op los. Laat je fantasie de loop. Inhoud: Houten hamer, 40 vormpjes, ca. 40 messingspijkertjes en een kurkplaat.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *