Tadaaz kinderkoffertjes met naam

Een kraamcadeau met naam laten maken, maakt jouw cadeau meteen uniek en persoonlijk. Als je baby net geboren is wil je, als ouder, de uitgekozen naam graag delen met anderen. Een kinderkoffertje of speelkoffer is leuk ter decoratie in een baby- of kinderkamer, maar ook een perfect product om waardevolle spullen en herinneringen in te bewaren. Wij mochten twee kinderkoffertje personaliseren bij Tadaaz , een webshop waar ze heel veel leuke producten hebben om te personaliseren. Zoals ook juffen en meestercadeautjes, nu het schooljaar op het einde loopt is dat natuurlijk het moment om je juf of meester in het zonnetje te zetten.

kinderkoffertje gepersonaliseerd

Kinderkoffertjes met naam

Je hebt ze vast weleens gezien, de stevige kartonnen kinderkoffertjes met naam en meestal een prachtige illustratie. Geen koffertje om op reis mee te nemen, maar om je mooiste spullen in te bewaren en ter decoratie van de kinderkamer.

kinderkoffertje gepersonaliseerd

Kinderkoffertjes met naam zijn een prachtig cadeau om te geven wanneer vrienden, collega’s of familie net ouders zijn geworden. Het is een heel speciaal en persoonlijk kraamcadeautje. Je maakt het koffertje met een illustratie naar keuze, en typt de naam in een van de vele lettertypes en kleuren er op, waardoor het een uniek cadeau wordt. Het mooie aan een kinderkoffertje als kraamcadeau krijgen, is dat je er de eerste kleertjes en spulletjes van je kind in kan bewaren. De favoriete speen, het eerste rompertje of het geboortekaartje. Zoiets bewaar je het liever in een mooi koffertje dan in een verhuisdoos of plasticbak, toch?!

Als kinderen al wat groter zijn dan vinden ze het koffertje juist leuk als speelkoffer, om hun eigen spullen in te bewaren of te spelen alsof ze op vakantie gaan. Mijn zoontje bewaart er zijn bijzondere-stenencollectie in en mijn dochtertje stopt er steeds wat anders in. Van haar pop tot mooie boeken of toch misschien een mooie tekening.

Ondanks dat de koffertjes van karton zijn, zijn ze hartstikke stevig. Ik vind ze prachtig geworden en zoals je op de foto’s ziet passen ze allebei op de kamers van mijn kinderen. De koffertjes zijn 30 cm en daarmee past er best veel in. Ik vind het leuk om als de kinderen er straks een beetje mee uitgespeeld zijn, wat mooie herinneringen in te bewaren. Een paar foto’s, het geboortekaartje, de eerste speen en outfit van mijn kinderen en wellicht nog wel een ander dierbaar item. De kinderen vinden ze heel leuk en spelen er voorzichtig mee. Konijn moet nou eenmaal ook op reis en zijn eigen koffer hebben, dus op dit moment wordt het koffertje nog te druk gebruikt om als opslag te dienen, en dat is helemaal prima!

kinderkoffer meisje met naam

Over Tadaaz

Tadaaz, for your Happy Moments! Zij maken de leukste producten om elk feestje nog onvergetelijker te maken. In de webshop vind je alles voor o.a. bruiloften, kinderfeestjes, jubilea, kerst en natuurlijk geboorte. Want één van de mooiste momenten in het leven is uiteraard de geboorte van een klein wonder. Naast populaire geboortekaartjes kun je bij ons ook kindertraktaties én snoep terugvinden. Eigenlijk alles om iedere mijlpaal van je kind te vieren.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *