Valentijn knutselen en een kaartje

What's on mamas mind valentijnGa jij een Valentijnskaart sturen? Naar jouw partner of zijn jouw kleintjes jouw valentijntjes dit jaar?

Ik vind het nog altijd wel erg leuk om een kaartje te sturen, of een knutselwerkje met een kaartje erbij.

Het is weer bijna 14 februari, dus weer bijna tijd voor deze romantische dag. Bij kaartjeposten.nl kun je heel leuke valentijnskaartjes sturen. De website heb ik al eens eerder uitgelicht, toen ging het over verjaardagskaarten sturen. Ze hebben een heel uitgebreid assortiment. Het principe ken je wel. Je stelt een kaart samen, je kunt hem personaliseren en uiteindelijk wordt de kaart voor jou op de bus gedaan. Ideaal, een kind kan de was doen. Dus als je even niet in de gelegenheid bent om een kaartje te kopen en te posten, dan is dit een perfect site.

Dit jaar vieren we Valentijnsdag met twee kleintjes. Papa krijgt dan ook een mooi cadeautje, van zijn twee Valentijntjes:

Knutselen voor Valentijn
Wij gaan uiteraard iets leuks knutselen voor Valentijnsdag. Daar hebben we iets creatiefs op bedacht.what's on mama's mind hartjeshandjesknutselen We maken een handjes-hartjes kunstwerk. Het is heel eenvoudig. Je trekt de handjes van de je kleintje over op een mooi gekleurd stuk papier. Laat je peuter of kleuter zelf een mooie kleur uitzoeken als hij dat al kan. Wij maken een roze met ons dametje en waarschijnlijk een groene of blauwe met onze peuter.

In 3 stappen:
1. Trek een lijn om de linker en rechter hand van je kindje, terwijl de vingers een stuk uit elkaar zijn (gespreid), op een stuk (gekleurd) papier. Zorg dat de duimen een beetje gebogen zijn.
2. Knip dit uit, of laat dit door je kindje doen (eventueel prikken)
3. Plak de handjes, op de kop, op een groot wit vel, met de wijsvinger en duim van de linkerhand tegen de wijsvinger en duim van de rechterhand.
Zo vormen ze samen een hartje. Ahhhhh, lief!!

Als je haast hebt, sla je stap twee over en teken je ze gewoon direct aan elkaar op een mooi stuk papier!

Klaar, de hartjeshandtekening is af!! En niet vergeten een kaartje erbij te sturen.

What's on mama's mind samenwerking

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *