NAÏF natuurlijke babyverzorging

Ken jij de babyverzorgingsproducten van NAÏF Care al?

Als kraamcadeau mocht ik kennismaken met de bodylotion en badolie van NAÏF. Nu heb ik mijn collectie mogen uitbreiden met shampoo en massageolie. Natuurlijk wil ik dit met jullie delen, want wij hier, wij zijn fan!

Eerst even over NAÏF
What's on mama's mind -  Bodylotion - NaifWhat's on mama's mind - shampoo NAIFIk denk dat wat NAÏF maakt velen van jullie wel aanspreekt.  NAÏF is bedacht door twee vaders uit ons eigen kikkerlandje; Sjoerd en Jochem.

“NAÏF is een verzorgingslijn voor de allerkleinsten. Pure kwaliteit, met alleen die ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Babyverzorging van het hoogste niveau. Daar staan we voor. Niets meer, niets minder.” Aldus NAÏF .

De zeven producten waaruit de NAÏF-familie momenteel bestaat zijn bedacht in Nederland, ontwikkelt door dermatologen en gemaakt in samenwerking met een Zwitsers laboratorium. De producten zijn gemaakt met natuurlijke oliën en extracten, zoals avocado, macadamia en amandelolie. Lees hier meer over de ingrediënten.

What's on mama's mind - shampoo NAIFLang haar of kort haar, veel of weinig, het haar moet gewassen worden. De Shampoo van NAÏF is een topper. De haartjes ruiken heerlijk fris en ze zijn nog perfect in model te krijgen na het wassen.
Ohja, zeer belangrijk: prikt niet in de ogen!

Milde Baby Shampoo (200 ml tube – 9,95)
Na het douchen lekker een warme massage voor je kleintje. Met de Soothing Massage Olie is je kleintje klaar om te vertrekken naar dromenland. Een minuutje of twee minuutjes masseren is genoeg. Maar misschien kan je kleintje wel een langere massage waarderen.

Verzachtende baby massageolie (100 ml flesje – 15,95)
Een tijdje terug schreef ik ook al een blog over de babymassageolie.
What's on mama's mind -
What's on mama's mind - Bodylotion - NaifDe Softening Bodylotion is een persoonlijke favoriet. Ik ben gek op Amandelgeur. En laat deze bodylotion nou net een erg aangename amandelachtige geur hebben. Net als bij de overige producten is de geur niet overheersend maar naar mijn idee prima in balans. Het is geschikt voor dagelijks gebruik. Ik douche elke dag met de kleine man, daarom is het vet houden van de huid erg belangrijk. Dit lukt goed met deze bodylotion doordat er veel verschillende olie's in verwerkt zijn. Stiekem gebruik ik hem natuurlijk ook voor mezelf.

Verzachtende bodylotion (200 ml tube – 14,95)
Wat is er leuker dan je kleintje in bad doen? Helemaal niks! Lekker spetteren met de badolie van NAÏF. De badolie is niet vettig, waardoor je kleintje niet uit je handen glibbert. Ook heb je maar een paar druppeltjes nodig om er van te kunnen genieten. Gaat dus lekker lang mee. Gemaakt met katoenzaad olie en bisabolol (kamille).

Milde badolie (100 ml flesje – 14,95)
What's on mama's mind - Badolie Naif

Ohja, alle producten van NAÏF zijn dus dermatologisch getest, hypoallergeen, PH-huidneutraal en zonder irriterende bestanddelen of ingrediënten die mogelijk schadelijk zijn voor kleintjes, ouders of de natuur. Bekijk ook de website van NAÏF.

Ik wens jullie heel veel massage en spetterplezier!

Volg NAÏF ook op social media:
Facebook
Twitter @NAIFCARE

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *