Twee opvoedboeken voor ouders

Opvoeden is geen insta story, zo luidde het persbericht dat ik onlangs ontving met twee opvoedboeken van Hedvig Montgomery. De eerste twee boeken uit de serie opvoedboeken zien er prachtig uit en beloven tips voor opvoeders voor het hebben van tevreden en gelukkige kids. Lees je mee?

Vijfdelige serie over opvoeden

Psycholoog en gezinstherapeut Hedvig Montgomery schreef een vijfdelige serie over opvoeden. In deze boeken vertelt ze opvoeders hoe ze ervoor kunnen zorgen dat zij en hun kinderen tevreden en gelukkig zijn, met zichzelf en met elkaar.

Opvoedboeken Hevig Montgomery

Deel 1: De zeven stappen naar succesvol ouderschap

In het eerste deel krijg je een goede algemene introductie in de opvoedstijl van Hedvig Montgomery. Hoe krijg je een gelukkig kind? Hoe voed je zelfvertrouwen? En wat is het allerbelangrijkste wat je als ouder kunt doen tijdens het opgroeien van je kind?

Deel 2: Baby & Dreumes

Dit tweede deel is speciaal voor de eerste twee jaar van het leven van je kind. Het gidst je door alle eerste mijlpalen, en geef je de handvatten en kennis die je nodig hebt, zodat jij en je kind een gezonde en sterke band opbouwen, die een heel leven meegaan.

Hedvig Montgomery (1968) is psycholoog en gezinstherapeut en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met kinderen en gezinnen. De zeven stappen naar succesvol ouderschap is het resultaat van tientallen jaren aan onderzoek en praktijkervaring. Het is een handzaam boek vol waardevolle informatie en praktische tips; de moderne opvoedbijbel die ouders wereldwijd de juiste handvatten geeft zodat ze het ouderschap vol vertrouwen tegemoet gaan.

Auteur: Hedvig Montgomery
Prijs: € 17,99

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Opvoedboeken Hedvig Montgomery
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *