Vtech: Marble Rush en Mijn Interactief Woordenboek

Vtech heeft weer mooi nieuw speelgoed voor de jongsten.

vtech marble rush

De comeback die knikkeren doormaakt is nog niet voorbij. Nog lang niet zelfs! Na VTech’s introductie vorig jaar van het interactieve knikkerspel Marble Rush, waarbij knikkers niet alleen rollen maar ook de meest gave moves maken, is het alweer tijd voor opvolging. Of beter: aanvulling in de vorm van de nieuwe Discovery Set XS 100. Ook nu sluit de noviteit perfect aan op de eerder verschenen speelsets. Op die manier wordt er langer en met groeiend plezier gespeeld. Ook door broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en ouders natuurlijk.

De Marble Rush Discovery Set XS100 is klein van formaat, maar propvol nieuwe features! Ook voor deze complete set geldt: eerst bouwen, daarna spelen, knikkeren en een challenge doen. Om ‘m vervolgens weer om te bouwen tot een andere baan of te koppelen aan de eerder verschenen Marble Rush sets. De bijgeleverde bouwplannen biedt knikkergekkies hierbij stevig houvast, maar de meest eigenwijze typetjes met visie trekken waarschijnlijk hun eigen plan.

Advies verkoopprijs: VTech Marble Rush Discovery Set XS100 € 17,00.

Ontdekkingsreis naar taal met Mijn Interactief Woordenboek

vtech woordenboek

Een toverboek voor woordenschat

Is kennismaken met woordjes taaie kost? Welnee, VTech maakt ook daar een spannende ontdekkingsreis van met Mijn Interactief Woordenboek. Maar liefst 200 woorden krijgen betekenis door de speelse uitleg die dit pareltje in kleutertech biedt.

Mijn Interactief Woordenboek laat kleintjes van 3 tot 6 jaar vrij in hun ontdekkingsreis naar taal. Het boek -indrukwekkend formaat!- is een schatkist, een kennismaking met woorden en hun betekenis. De pagina’s zijn voorzien van touchzones. Zodra de vingertjes over de bladzijde gaan, lepelt het boek zelf de letters, letterklanken en woorden op. Er wordt Nederlands gesproken en gezongen, waardoor het boek ook een perfecte, speelse opmaat vormt voor meneertjes en mevrouwtjes die binnenkort naar de basisschool mogen of al op school zitten.

Advies verkoopprijs: VTech Mijn Interactief Woordenboek € 36,50.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *