Rock Starfish – stenen versieren met strass steentjes en tattoo’s

Ik maakte al eens een blog over stenen versieren een trend die in de coronatijd op kwam. In het bos, in het park en in de woonwijk, overal kwamen we prachtig versierde stenen tegen. De een nog mooier dan de andere. Sommige mensen hebben echt zoveel creatief talent, echt knap wat ze kunnen maken op zo’n klein en hobbelig oppervlakte als een steen. Er zijn superveel technieken om stenen te versieren, van nagellak tot acrylstiften, maar voor kinderen is dit een superleuke manier wat je met de Totum Rock Starfish kan: strass steentjes middels diamond painting op steentjes bevestigen of versieren met tattoo’s. We hadden een tijdje terug het pakketje diamond paint cards al uitgeprobeerd van rainbow pets, waarbij je ook de strass steentjes gaat bevestigen, maar dan op kaartjes.

totum stenen versieren

Rock Starfish van Totum diamond painting stenen versieren met zeesterfiguren

Rock Star Fish van Totum is een pakketje met stenen die je kan versieren met zeesterfiguren, zoals de naam al zegt. Het pakket bevat 3 echte platte stenen, natuurlijk kun je altijd stenen zoeken buiten, maar deze stenen zijn in elk geval heel mooi glad om te versieren. 350 strass steentjes in 5 verschillende kleuren, vormstickers, applicatie tool in A5 formaat verpakking.

totum stenen versieren

Het versieren van de stenen met de diamantjes is leuk en een precies werkje, daardoor niet makkelijk voor de heel jonge kinderen, het is best wel een gepriegel en het komt wel aan op een goede fijne motoriek. We hadden als oplossing een kleine klodder lijm op een papiertje en vanaf daar prikte we met het pennetje een strass steentje die we door de lijm haalden op de steen. Dat ging aardig. Het is pennetje helpt wel echt mee, maar soms is het nog wel lastig om niet te veel of te weinig lijm te gebruiken. De wat oudere kinderen kunnen dit overigens feilloos. Het wordt heel leuk, het resultaat met de tattoos mag er ook zeker wezen. Superleuke en heldere kleuren. Mooi steentjes om vervolgens in de buurt te verstoppen, voor een blije vinder. Heerlijk om mee bezig te zijn.

Zelf hebben we nog veel meer stenen gezocht en zijn we met de overgebleven steentjes nog veel meer stenen gaan versieren. Dat gecombineerd met tekeningen met de acrtylstiften.

totum stenen versieren

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *