VTech Wereldbol interactieve Video Globe

Heb jij een ontdekker, een avonturier, een wereldreiziger in de dop of een nieuwsgierige padvinder in huis? de VTech wereldbol die wij mogen reviewen is fantastisch. Mijn zoontje had hem al op zijn verlanglijstje genoteerd, dus wat een geluk.

VTech wereldbol

Vtech wereldbol

Behalve een wereldbol, is het ook een kleine televisie. De interactieve wereldbol heeft namelijk een kleuren lcd-scherm en bevat meer dan 5 uur aan videomateriaal van de BBC. Jouw kleine ontdekker maakt kennis met de landen, vlaggen, hoofdsteden, valuta en talen van elk land. Daar was onze zoon juist al heel erg veel mee bezig, als groot fan van Freek Vonk en nieuwsgierig naar hoe alles zit en werkt.

Ontdek op de wereldbol welke dieren er overal leven en welke bijzondere bezienswaardigheden er allemaal zijn.

Hij is echt super uitgebreid en bevat 600 video’s, meer dan 200 vragen en meer dan 3.000 weetjes via audio- en videofragmenten. Speel 3 uitdagende spellen en wordt een echte globetrotter!

Hij is groot en mooi en de richtleeftijd is 7 tot 12 jaar.

Er zit wel een prijskaartje aan, want zelf nu in de sale voor € 91 is dat best een flink bedrag. Hoewel de prijs zeker te verklaren is gezien de uitgebreide functionaliteit, kan ik mij voorstellen dat je het niet voor iedereen een heel toegankelijk cadeautje is.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *