Vtech Compacte Kidi Super Star Move

Persbericht:

Glanzen voor het thuisfront, de wereld volgt later

De meest succesvolle carrières hebben een basis in de kinderjaren. Je hoeft alleen maar naar de Voice Kids te kijken om dat te weten. Of naar Justin Bieber, Ariana Grande, Katie Perry en Bruno Mars, die zelf ook piepjong waren toen ze begonnen.

vtech kidi super star karaoke

Voor alle kids van 6-11 jaar die willen glanzen, shinen en performen, komt VTech met de Kidi Super Star Move. Hij ziet eruit als een gewone microfoon, maar heeft net als het kind zelf verborgen talent!

Eigenlijk is het een personal coach in showbusiness, een alleskunner waarin maar liefst acht functies zijn verstopt. Om spelenderwijs ritmegevoel te oefenen, maar ook favoriete liedjes te streamen en deze om te zetten naar een karaokeversie die ruimte biedt voor het eigen, unieke stemgeluid!

Met realistische geluids- en lichteffecten, een aansluiting voor een externe muziekspeler, opnamefuncties en een stemvervormer met grappige effecten zet jong talent voortaan overal een te gekke show weg! Vette concurrentie voor een peperduur tv-spektakel, veel sympathieker bovendien. Hier wordt niemand rijker van, alleen het kind zelf: dat groeit in ervaring en zelfvertrouwen.

Advies verkoopprijs: VTech Kidi Super Star Move € 29,95.

Bekijk meer Vtech.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *