Win 50 euro shoptegoed bij Kidzzz

What's on mama's mind 50 euro shoptegoed KidzzzWin: Ik mag maar liefst 50 euro shoptegoed verloten voor de supergave webshop Kidzzz. Hoe gaaf is dat? Ze hebben zoveel mooie spulletjes, scroll gauw door naar beneden.

Wanneer?  Helaas deze winactie is afgelopen en liep van 4 september tot en met 20 september 2015.

We hebben een winnaar:Uitslag winactie Kidzzz september 2015

 

 

 

 

Hoe? Geef hieronder (via het reactieformulier onderaan de pagina) aan wat jij zou kopen met 50 euro shoptegoed bij Kidzzz. Bekijk de website voor inspiratie. Je definitieve keuze mag je later maken natuurlijk, als je hebt gewonnen. Like je Kidzzz en What’s on mama’s mind ook op Facebook. Dan loot je dubbel mee. Jouw naam wordt dan twee keer ingevuld bij het loten! Zeker de moeite waard dus!

Over Kidzz
Ben je al bekend met Kidzzz de nieuwste online kinderwinkel? Zowel eigentijds als trendy, uniek en niet dertien uit een dozijn. Iets waar ze helemaal gelijk in hebben, vind ik. Toevallig liep ik er onlangs tegenaan tijdens mijn zoektocht naar matrasjes. Hierover lees je volgende week meer.

Wat maakt ze dan zo uniek? Bijvoorbeeld de Kidzzz slaapcollectie. Deze bevat maatwerk voor babyspullen, zoals de naam al zegt, op het gebied van slapen. Wieg-, baby- of kindermatrassen op maat met een uniek design. Neem gauw een kijkje op de website van Kidzzz. Ze hebben heel veel moois.

Win gauw mee voor: 50 euro shoptegoed bij www.kidzzz.nl.

Ideeën wat je kunt shoppen bij Kidzzz:Schommel
Kinderkamer: van nachtlampjes tot vloerkleden
Kinderbedden: heel mooi
Matrassen: wieg-, baby- of kindermatrassen
Textiel: van slaapzakken tot beddengoed
Speelgoed: voor binnen en buiten

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

89 reacties op “Win 50 euro shoptegoed bij Kidzzz

  Bianca

  (19 september 2015 - 21:08)

  Wat een leuke site !! Jammer genoeg niet eerder tegengekomen ! Onze dochter bijna jarig en ik zou kiezen voor een mooi nachtlampje of een mooi vloerkleedje !!

  ilse

  (19 september 2015 - 20:17)

  Wat een gave actie! Ik zou het tegoed aan mijn zus geven, zij is net als mij in verwachting. Alleen heeft zij het niet zo heel breed en dit zou geweldig zijn voor haar.

  Esther

  (19 september 2015 - 17:49)

  genoeg wat ik zou kunnen kiezen!
  Maar ik zou voor het grote kussen van done by deer gaan..staat ook nog eens leuk in huis!

  Famke elen

  (19 september 2015 - 12:11)

  We hebben een keicool retro bedje waar een dekbedovertrek van done by deer keimooi in zou passen 🙂

  Inge de Wijs

  (18 september 2015 - 21:42)

  O wowwww, kiezen zou wel heel lastig worden… Een tipi, stoere loopfiets, spullen van done by deer, de play&go opbergzak… Alles is gewoon te leuk! En dan gaan we ook nog eens binnenkort verhuizen dus dan mag ik weer helemaal los gaan met het inrichten van het kamertje van onze kleine stoere man!

  Cindy van Echtelt

  (18 september 2015 - 16:39)

  Wauw super gaaf met 4 kids blijft er nog weleens wat speelgoed liggen hier en daar dusssss op mijn verlanglijstje staat al heeeeel lang de gave Play & Go opbergzak super handig en erg mooi.

  Nadia

  (17 september 2015 - 21:50)

  Wat een leuke giveaway!
  Een leuk dekentje voor de koudere dagen zou fantastisch zijn!
  Hope we get lucky! :))

  Pauline

  (17 september 2015 - 21:29)

  Wat een fijne shop met te gekke kids spullen! Daar houd ik van. En leuke blog ook, eerste bezoekje en ik loopt meteen tegen een leuke winactie aan 🙂
  Wat ik zou kiezen? Ik denk de leuke wolken deken en het schapen nachtlampje. Perfect voor een wolkenthema peuterkamer!
  Xx

   mamasmind

   (17 september 2015 - 21:43)

   Leuk dankjewel! Duim duim

  sasja

  (17 september 2015 - 21:00)

  Wat leuk! Ik zou kiezen voor het Done by Deer junior dekbedovertrek! Nu duimen 😊😊.

  Sarah

  (16 september 2015 - 21:09)

  Wat een leuke webshop is het toch! Al vaker doorheen geklikt en gedroomd van alle dingen die ik wil kopen als de kleine er is! Graag doe ik mee om kans te maken op de cadeaubon. Dit zou echt geweldig zijn! Waar ik al langer fan van ben en wat ik zeker zou kopen is de Play & Go opbergzak. Geweldige oplossing en zo makkelijk! Daarnaast vind ik de Pixi opbergbakken geniaal leuk voor in de kinderkamer. En nog oh zo veel meer haha. De bedden ook zo vet…en…en…en… 😉

  Annelaure

  (16 september 2015 - 17:44)

  Wat een leuke spulletjes op kidzzz.nl zeg! Je kunt beter vragen wat ik níet zou willen kopen… 😉 Ik denk dat ik toch kies voor het dekbedovertrek Village, hartstikke leuk voor de kamer van mijn zoontje: https://www.kidzzz.nl/textiel/beddengoed/dekbedovertrek-vilage-boy-303

  Karin

  (16 september 2015 - 16:17)

  Ik aas al een poosje op de play and go opbergzak dus die komt er sowieso, verder kan ik nog niet kiezen!

  Larissa

  (16 september 2015 - 12:52)

  Vloerkleed Sebra!

  hendrieke van loon

  (15 september 2015 - 21:46)

  Ik zou een nieuw matras voor mijn beide zoontjes kopen(tweeling).

  Ze zijn nu twee jaar en kunnen nu eindelijk naar een groter bed.
  Twee kleine dreumesen kosten erg veel geld, dus ik kan die bon goed gebruiken 🙂

  SophiaG

  (15 september 2015 - 21:43)

  Ik zou kiezen voor de Play-Go Diamond Pink (https://www.kidzzz.nl/nieuwe-producten-homepage/play-go-diamond-pink) zo wordt opruimen een leuk en snel klusje

  Aniek

  (15 september 2015 - 17:33)

  Een leuk kleed op mijn kamer

  Renée van Boxmeer

  (15 september 2015 - 16:05)

  Ik ben spontaan verliefd geworden op deze https://www.kidzzz.nl/speelgoed/speelgoed-indoor/wheelybug-biggetje
  En zou deze Wheelybug dan ook kiezen als ik het shoptegoed zou winnen =D

  Nina

  (15 september 2015 - 14:43)

  Waarschijnlijk zou ik een Wheelybug kiezen (bijvoorbeeld de “Muis groot”; zooo leuk!) en dan nog een Play & Go opbergzak (omdat die me zo heel handig lijkt….).

  Maartje

  (15 september 2015 - 13:12)

  Hoi!

  Rond 15 januari wordt mijn eerste nichtje geboren!! Mijn kleine broertje wordt papa!
  Zou het tegoed helemaal geweldig vinden en voor de kleine gaan voor de done by deer opbergdozen en het krijtbord Nijlpaard :)).
  Denk eigenlijk dat ik de bon dan aan mijn schoonzusje zou geven, wat is er nou heerlijker dan zelf iets moois voor je kindje te mogen uitzoeken!

  melissa

  (15 september 2015 - 10:44)

  Wauw; ik doe mee. Beide fb pagina’s geliked (melissa.vanstipdonkmaas) en ik zou gaan voor: https://www.kidzzz.nl/kinderkamer/verlichting/slaaptrainer-sam-blauw aangezien ons zoontje van 2,5 jaar wel een mooie slaaptrainer kan gebruiken

  Frank

  (15 september 2015 - 10:36)

  Een mooi David Fussenegger Speelkleed!

  Ilsiee prins

  (15 september 2015 - 09:26)

  Heeeel veel leuke items in de shop zeg, moeilijk kiezen hihihi. Ik denk dat ik toch voor een vloerkleed ga voor de slaapkamer van de kleine…. Straks word het weer kouder en we hebben geen vloerverwarming, dan heeft ze niet zulke hele koude pootjes als ze smorgens uit bed stapt! 🙂 Fantatsisch dat je dit mag organiseren, ik doe heel erg graag mee! Topactie!
  Groetjes ilsiee

  Bodil

  (14 september 2015 - 21:42)

  Wat een leuke shop!!! De wandlampen van Hartendief zijn om verliefd op te worden en ik aas nog op een heleboel leuke spulletjes van Done By Deer… Het zou haast gemeen zijn om te winnen omdat het zo moeilijk kiezen is! 😀

  Sieneke van Biessum

  (14 september 2015 - 20:59)

  Een indianentent voor mijn lieve kleindochter!

  Josien Hillebrands

  (14 september 2015 - 20:59)

  Een tipi voor mijn prinsesje! ♥!

  Aleesha

  (14 september 2015 - 20:45)

  Wow leuke actie zeg. Na heel lang twijfelen (omdat er zoveel leuks tussen zit) zou ik kiezen voor Sebra pop Daisy en Meetlat Roze

  Wivine

  (14 september 2015 - 20:37)

  Woow! Ik zou het done by deer Aankleedkussen kiezen!

  Liesbeth

  (14 september 2015 - 19:48)

  Wat gaaf en wat is het moelijk kiezen 😉 Ik zou denk ik toch voor de dekbedovertrek gaan voor in de jungle kamer van de boys. Of toch het blikgooien, of of of. Zoveel leuks!

  Anne

  (14 september 2015 - 19:42)

  Net een box gekocht, dus ik zou een mooi boxkleed uitzoeken 🙂

  Feinette

  (14 september 2015 - 19:08)

  Wat een moeilijke keuze! Zoveel en leuke dingen op de website… Moeilijk kiezen dus! Ik zou voor mijn oppaskindjes het blikgooienspel en een opbergbox uitzoeken.

  Jan

  (14 september 2015 - 19:01)

  De Sebra poppenwagen lijkt ons erg leuk

  Anita te Gussinklo

  (14 september 2015 - 18:12)

  Super leuke actie,
  Ik zou (denk ik) gaan voor de Wheelybug muis, erg leuk.
  Verder heb ik Kidzzz en What’s on mama’s mind ook op Facebook geliked.

  Sabine

  (14 september 2015 - 16:34)

  Ik zou heel graag de Sebra poppenwagen voor mijn dochter willen kopen. Ze duwt nu al haar knuffels voort met haar loopwagentje dus de poppenwagen zal ze zeker prachtig vinden.

  Wendy

  (14 september 2015 - 15:35)

  Wat een leuke actie. ik zou voor 50 euro de buitenspeel toren en het schietspel willen kopen.

  Wendy

  (14 september 2015 - 14:41)

  Wat een gave winactie doe hier graag aan mee voor mijn kleine meid zou graag wat artikelen willen kopen voor haar kamertje die nu nog erg leeg is.

  Anita Diepeveen

  (14 september 2015 - 13:37)

  Wat zou ik daar leuke dingen voor willen kopen voor onze Jesse en Fyléne Zoals dit: https://www.kidzzz.nl/speelgoed/speelgoed-indoor/blikgooien
  https://www.kidzzz.nl/speelgoed/speelgoed-outdoor/jeu-de-boules
  en https://www.kidzzz.nl/speelgoed/speelgoed-outdoor/buitenspeel-croquet Daar zullen we samen met hen veel lol mee beleven

  Maria

  (14 september 2015 - 13:29)

  In ieder geval het kikkerkussen!

  Rivka

  (14 september 2015 - 13:09)

  Ik vindt zo’n play & go opbergzak erg leuk! Vooral de diamond green is mooi. Ik zou die graag willen winnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *