Win 50 euro shoptegoed bij Kidzzz

What's on mama's mind 50 euro shoptegoed KidzzzWin: Ik mag maar liefst 50 euro shoptegoed verloten voor de supergave webshop Kidzzz. Hoe gaaf is dat? Ze hebben zoveel mooie spulletjes, scroll gauw door naar beneden.

Wanneer?  Helaas deze winactie is afgelopen en liep van 4 september tot en met 20 september 2015.

We hebben een winnaar:Uitslag winactie Kidzzz september 2015

 

 

 

 

Hoe? Geef hieronder (via het reactieformulier onderaan de pagina) aan wat jij zou kopen met 50 euro shoptegoed bij Kidzzz. Bekijk de website voor inspiratie. Je definitieve keuze mag je later maken natuurlijk, als je hebt gewonnen. Like je Kidzzz en What’s on mama’s mind ook op Facebook. Dan loot je dubbel mee. Jouw naam wordt dan twee keer ingevuld bij het loten! Zeker de moeite waard dus!

Over Kidzz
Ben je al bekend met Kidzzz de nieuwste online kinderwinkel? Zowel eigentijds als trendy, uniek en niet dertien uit een dozijn. Iets waar ze helemaal gelijk in hebben, vind ik. Toevallig liep ik er onlangs tegenaan tijdens mijn zoektocht naar matrasjes. Hierover lees je volgende week meer.

Wat maakt ze dan zo uniek? Bijvoorbeeld de Kidzzz slaapcollectie. Deze bevat maatwerk voor babyspullen, zoals de naam al zegt, op het gebied van slapen. Wieg-, baby- of kindermatrassen op maat met een uniek design. Neem gauw een kijkje op de website van Kidzzz. Ze hebben heel veel moois.

Win gauw mee voor: 50 euro shoptegoed bij www.kidzzz.nl.

Ideeën wat je kunt shoppen bij Kidzzz:Schommel
Kinderkamer: van nachtlampjes tot vloerkleden
Kinderbedden: heel mooi
Matrassen: wieg-, baby- of kindermatrassen
Textiel: van slaapzakken tot beddengoed
Speelgoed: voor binnen en buiten

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

89 gedachten over “Win 50 euro shoptegoed bij Kidzzz

 • 19 september 2015 om 21:08
  Permalink

  Wat een leuke site !! Jammer genoeg niet eerder tegengekomen ! Onze dochter bijna jarig en ik zou kiezen voor een mooi nachtlampje of een mooi vloerkleedje !!

  Beantwoorden
 • 19 september 2015 om 20:17
  Permalink

  Wat een gave actie! Ik zou het tegoed aan mijn zus geven, zij is net als mij in verwachting. Alleen heeft zij het niet zo heel breed en dit zou geweldig zijn voor haar.

  Beantwoorden
 • 19 september 2015 om 17:49
  Permalink

  genoeg wat ik zou kunnen kiezen!
  Maar ik zou voor het grote kussen van done by deer gaan..staat ook nog eens leuk in huis!

  Beantwoorden
 • 19 september 2015 om 12:11
  Permalink

  We hebben een keicool retro bedje waar een dekbedovertrek van done by deer keimooi in zou passen 🙂

  Beantwoorden
 • 18 september 2015 om 21:42
  Permalink

  O wowwww, kiezen zou wel heel lastig worden… Een tipi, stoere loopfiets, spullen van done by deer, de play&go opbergzak… Alles is gewoon te leuk! En dan gaan we ook nog eens binnenkort verhuizen dus dan mag ik weer helemaal los gaan met het inrichten van het kamertje van onze kleine stoere man!

  Beantwoorden
 • 18 september 2015 om 16:39
  Permalink

  Wauw super gaaf met 4 kids blijft er nog weleens wat speelgoed liggen hier en daar dusssss op mijn verlanglijstje staat al heeeeel lang de gave Play & Go opbergzak super handig en erg mooi.

  Beantwoorden
 • 17 september 2015 om 21:50
  Permalink

  Wat een leuke giveaway!
  Een leuk dekentje voor de koudere dagen zou fantastisch zijn!
  Hope we get lucky! :))

  Beantwoorden
 • 17 september 2015 om 21:29
  Permalink

  Wat een fijne shop met te gekke kids spullen! Daar houd ik van. En leuke blog ook, eerste bezoekje en ik loopt meteen tegen een leuke winactie aan 🙂
  Wat ik zou kiezen? Ik denk de leuke wolken deken en het schapen nachtlampje. Perfect voor een wolkenthema peuterkamer!
  Xx

  Beantwoorden
 • 17 september 2015 om 21:00
  Permalink

  Wat leuk! Ik zou kiezen voor het Done by Deer junior dekbedovertrek! Nu duimen ??.

  Beantwoorden
 • 16 september 2015 om 21:09
  Permalink

  Wat een leuke webshop is het toch! Al vaker doorheen geklikt en gedroomd van alle dingen die ik wil kopen als de kleine er is! Graag doe ik mee om kans te maken op de cadeaubon. Dit zou echt geweldig zijn! Waar ik al langer fan van ben en wat ik zeker zou kopen is de Play & Go opbergzak. Geweldige oplossing en zo makkelijk! Daarnaast vind ik de Pixi opbergbakken geniaal leuk voor in de kinderkamer. En nog oh zo veel meer haha. De bedden ook zo vet…en…en…en… 😉

  Beantwoorden
 • 16 september 2015 om 16:17
  Permalink

  Ik aas al een poosje op de play and go opbergzak dus die komt er sowieso, verder kan ik nog niet kiezen!

  Beantwoorden
 • 15 september 2015 om 21:46
  Permalink

  Ik zou een nieuw matras voor mijn beide zoontjes kopen(tweeling).

  Ze zijn nu twee jaar en kunnen nu eindelijk naar een groter bed.
  Twee kleine dreumesen kosten erg veel geld, dus ik kan die bon goed gebruiken 🙂

  Beantwoorden
 • 15 september 2015 om 14:43
  Permalink

  Waarschijnlijk zou ik een Wheelybug kiezen (bijvoorbeeld de “Muis groot”; zooo leuk!) en dan nog een Play & Go opbergzak (omdat die me zo heel handig lijkt….).

  Beantwoorden
 • 15 september 2015 om 13:12
  Permalink

  Hoi!

  Rond 15 januari wordt mijn eerste nichtje geboren!! Mijn kleine broertje wordt papa!
  Zou het tegoed helemaal geweldig vinden en voor de kleine gaan voor de done by deer opbergdozen en het krijtbord Nijlpaard :)).
  Denk eigenlijk dat ik de bon dan aan mijn schoonzusje zou geven, wat is er nou heerlijker dan zelf iets moois voor je kindje te mogen uitzoeken!

  Beantwoorden
 • 15 september 2015 om 09:26
  Permalink

  Heeeel veel leuke items in de shop zeg, moeilijk kiezen hihihi. Ik denk dat ik toch voor een vloerkleed ga voor de slaapkamer van de kleine…. Straks word het weer kouder en we hebben geen vloerverwarming, dan heeft ze niet zulke hele koude pootjes als ze smorgens uit bed stapt! 🙂 Fantatsisch dat je dit mag organiseren, ik doe heel erg graag mee! Topactie!
  Groetjes ilsiee

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 21:42
  Permalink

  Wat een leuke shop!!! De wandlampen van Hartendief zijn om verliefd op te worden en ik aas nog op een heleboel leuke spulletjes van Done By Deer… Het zou haast gemeen zijn om te winnen omdat het zo moeilijk kiezen is! 😀

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 20:59
  Permalink

  Een indianentent voor mijn lieve kleindochter!

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 20:45
  Permalink

  Wow leuke actie zeg. Na heel lang twijfelen (omdat er zoveel leuks tussen zit) zou ik kiezen voor Sebra pop Daisy en Meetlat Roze

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 19:48
  Permalink

  Wat gaaf en wat is het moelijk kiezen 😉 Ik zou denk ik toch voor de dekbedovertrek gaan voor in de jungle kamer van de boys. Of toch het blikgooien, of of of. Zoveel leuks!

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 19:42
  Permalink

  Net een box gekocht, dus ik zou een mooi boxkleed uitzoeken 🙂

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 19:08
  Permalink

  Wat een moeilijke keuze! Zoveel en leuke dingen op de website… Moeilijk kiezen dus! Ik zou voor mijn oppaskindjes het blikgooienspel en een opbergbox uitzoeken.

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 18:12
  Permalink

  Super leuke actie,
  Ik zou (denk ik) gaan voor de Wheelybug muis, erg leuk.
  Verder heb ik Kidzzz en What’s on mama’s mind ook op Facebook geliked.

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 16:34
  Permalink

  Ik zou heel graag de Sebra poppenwagen voor mijn dochter willen kopen. Ze duwt nu al haar knuffels voort met haar loopwagentje dus de poppenwagen zal ze zeker prachtig vinden.

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 15:35
  Permalink

  Wat een leuke actie. ik zou voor 50 euro de buitenspeel toren en het schietspel willen kopen.

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 14:41
  Permalink

  Wat een gave winactie doe hier graag aan mee voor mijn kleine meid zou graag wat artikelen willen kopen voor haar kamertje die nu nog erg leeg is.

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 13:09
  Permalink

  Ik vindt zo’n play & go opbergzak erg leuk! Vooral de diamond green is mooi. Ik zou die graag willen winnen!

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 12:38
  Permalink

  Ik zou de bon aan een vriendin geven, die een dochter heeft, die een tweeling gaat krijgen, dan is een bon altijd meegenomen…:-)

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 11:07
  Permalink

  Ik zou dit super graag willen winnen.. In januari wordt ons eerste kindje geboren en we kunnen nog wel een paar spullen gebruiken zoals die super mooie vloerkleden..!

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 10:10
  Permalink

  Wat ontzettend leuk deze actie! Ik word binnenkort oma van de tweede tweeling binnen ons gezin! Het worden een jongen en een meisje en wat zou ik ze graag bij de geboorte ieder een eigen dekentje geven of de Tipi voor als ze wat groter zijn maar ook de wishbone bike -voor allebei een- zijn zo geweldig!Een schattig schoolbordje (giraffe) voor hun kamertje en nog veel meer! Ik zo wel zoveel willen kopen voor deze kleintjes! Leuk om mee te doen! dank jullie wel

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 08:47
  Permalink

  Wauw voor 50 euro wat leuks uitzoeken!! Ik zou voor mijn stoere knul van bijna 3 jaar zon mooie tippietent uitzoeken.
  Dat zou Hij vast geweldig vinden, zijn eigen speciale speeltent!!

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 06:20
  Permalink

  wat een geweldige actie zeg! en een geweldige site , ik ga voor de Done by Deer metalen lamp lichtblauw ik ben met mijn zoons zijn kamers bezig. ze sliepen al een paar jaar bij elkaar op de kamer op een stapelbed, maar dat gaat nu niet mee zo goed . ik ben dus een nieuwe kamer bij aan het maken en deze super lamp zou er super goed bij passen !

  Beantwoorden
 • 14 september 2015 om 06:04
  Permalink

  Wat een leuke actie is dit! Ik kende de website nog niet, maar wat hebben ze mooie en originele spullen! Ik zou voor onze jongste dochter de bon besteden aan een mooie wandlamp voor op haar kamer. Ik vond de wonder wandlamp bloesem helemaal geweldig!
  https://www.kidzzz.nl/wonder-wandlamp-bloesem

  Beantwoorden
 • 13 september 2015 om 17:05
  Permalink

  Leuke actie! Ik zou een boekenplank en opbergdozen uitkiezen voor op de babykamer.

  Beantwoorden
 • 13 september 2015 om 10:51
  Permalink

  Wauw wat veel geld! Ik wil heel graag een de play en go opbergzakken voor alle rotzooi hier!!

  Beantwoorden
 • 12 september 2015 om 14:48
  Permalink

  Wat een leuke shop. Er staan zoveel leuke dingen op. Maar onze Daan gaat zeker uit zijn dak van Weerol rock’n Rol! (en mama doet gezellig mee)

  Beantwoorden
 • 12 september 2015 om 12:33
  Permalink

  Een opbergzak voor de lego! Echt super handig. Openvouwen en spelen maar. Zijn we klaar? Dan is mama ook snel klaar met opruimen!

  Beantwoorden
 • 12 september 2015 om 08:24
  Permalink

  Wat een leuke actie! Ik zou gaan voor Running Home XL

  Beantwoorden
 • 10 september 2015 om 13:26
  Permalink

  Wat een leuk dekbedovertrek van Done by Deer junior. Superleuke print en verder is het een stoer dekbed. daar wil ik wel voor gaan voor onze kleinzoon.
  Hij is stoer dus dat past echt bij hem.

  Beantwoorden
 • 10 september 2015 om 12:09
  Permalink

  Leuke en vrolijke website met zoveel leuke spulletjes dat kiezen moeilijk is. Ik denk dat wij voor een leuk spel voor binnen of buiten zouden gaan óf voor zo’n mooi dekbed voor als Lars in een groter bed gaat slapen. 🙂

  Beantwoorden
 • 10 september 2015 om 10:53
  Permalink

  Jeetje, wat een mooie web shop, dat wordt nog moeilijk kiezen als ik de 50 euro win.Ideaal lijkt mij de opberg zak, vooral voor de duplo en lego, je kan hem zo ergens onder schuiven.De schommel is ook erg leuk en ideaal voor de komende wintermaanden, lekker binnen schommelen.

  Beantwoorden
 • 9 september 2015 om 13:47
  Permalink

  De wonderwandlamp bloesem, mijn dochter heeft net van dit soort behang gekregen, hoe mooi zou deze lamp staan op haar effen muur, te gek !!

  Beantwoorden
 • 8 september 2015 om 13:59
  Permalink

  Ik denk de play & go opbergzak voor de playmobil van drie dochtertjes. Ook twijfel ik over een kleed om de slaapkamer die ze delen eens op te leuken

  Beantwoorden
 • 8 september 2015 om 10:06
  Permalink

  Wat een onwijs gave spullen zeg bij Kidzzz!
  Wij doen graag mee! Als we winnen gaan we voor de stoere opbergdozen van Done by Deer.
  Handig om alle lego en playmobile in op te bergen en het staat tegelijk ontzettend leuk, hip en stoer.

  Beantwoorden
 • 7 september 2015 om 22:32
  Permalink

  Super gaaf!!

  Ik zou voor het krijtbord nijlpaard en plak en go opbergzak. So leuk voor mijn kleine prinsesje 🙂

  Beantwoorden
 • 7 september 2015 om 20:19
  Permalink

  Oh wat leuk! Ik heb een kijkje genomen en ik zou zeker de wheely buggy nemen en tipi tent voor mijn klein nichtje ik ga jullie ook zeker volgen op bloglovin en facebook (zodat jullie weten dat ik het ben, het is op dezelfde naam als hier) mijn nichtje zou zo blij zijn!

  Beantwoorden
 • 7 september 2015 om 07:33
  Permalink

  Absoluut voor een Tipi! Deze staat al heel lang op het verlanglijstje en kan mooi in de zak van sinterklaas straks

  Beantwoorden
 • 7 september 2015 om 04:47
  Permalink

  Wat een enorm leuke winkel! Ik zou gaan voor de houten schommel, gewoon lekker binnen schommelen bij slecht weer.

  Beantwoorden
 • 6 september 2015 om 19:35
  Permalink

  Ik zou de Wishbone Bike kopen voor de eerste verjaardag van onze zoon!

  Beantwoorden
 • 6 september 2015 om 17:54
  Permalink

  Nou voor mij een hele makkelijke keuze. Ik zou voor nachtlamp Lou gaan. Nu moet namelijk het gewone licht heel de nacht aan blijven staan. Dus zo’n leuke nachtlamp lijkt me dan een stuk leuker.

  Beantwoorden
 • 6 september 2015 om 14:23
  Permalink

  De play & go opbergzak en andere accessoires voor de baby en jongenskamer!

  Beantwoorden
 • 6 september 2015 om 13:39
  Permalink

  Wat een leuke actie en leuke site. ik wil graag meedoen voor ons kleinkindje dat in oktober geboren gaat worden.
  De ouders mogen kiezen als ik, oma, deze actie zou winnen.

  Beantwoorden
 • 6 september 2015 om 08:51
  Permalink

  voor een jarige kleindochter een iets moois uitzoeken, heel graag

  Beantwoorden
 • 6 september 2015 om 06:46
  Permalink

  Prachtige en leuke spulletjes! Ik zou de bon cadeau geven aan mijn liefste vriendin die zwanger is van haar tweede. Dus zij mag dan uitzoeken ……er staan veel van haar smaak bij!!

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 23:54
  Permalink

  Leuk leuk!!! Heel graag verras ik ons zoontje met een eerste loopfiets ?

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 21:40
  Permalink

  We zijn nog opzoek naar een leuk nachtlampje en vloerkleedje. Leuke aktie voor allemaal leuke spulletjes! Duimen dus!!

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 21:10
  Permalink

  Wat een leuke actie! Ik zou voor mijn dochter in elk geval een Done by Deer boekenrekje uitkiezen ♡♡♡

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 20:58
  Permalink

  In mei dit jaar zijn wij papa en mama geworden van onze twee kleine wondertjes. En wat zouden we ze graag heerlijk toedekken onder de super leuke dekentjes van Meyco!

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 19:47
  Permalink

  Mijn Nichtje moet binnenkort bevallen, dus deze shoptegoed komt goed van pas!

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 19:19
  Permalink

  Heel erg leuke actie, ik zou een wiegje kopen en beddengoed voor het wiegen.

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 18:40
  Permalink

  Super leuke actie, zo kunnen we ons zoontje weer eens van extra leuke spulletjes voorzien.

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 18:26
  Permalink

  Jaaaa dit is leuk!! 50 euro shoptegoed! ! Wie wil dat nou niet!?…en dan ook nog kunnen kiezen uit zulke mooie,originele spullen van goede kwaliteit …Dat vind ik echt een feestje!!! Wat zou die zwarte schommel leuk zijn in de kamer…of zo’n prachtig vloerkleed,een lampje of een handige opbergmap! Wow! Ik doe mee!!!
  Lfs Sérah

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 15:57
  Permalink

  O wauw, we gaan beginnen met de grote broer kamer in te richten dus dit zou echt wel van pas komen. Misschien een mooie lamp of een vloerkleed. Of misschien toch nog iets om zijn speelhoek te vergroten. Te veel keuze, te veel keuze…

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 15:53
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Ik vind de opbergzakken Play en Gro erg leuk, en de metalen lampjes van Done by Deer…en eigenlijk nog een heleboel meer, dus het wordt nog lastig kiezen als ik win 😉

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 15:52
  Permalink

  Toevallig onlangs deze mooie webwinkel ontdekt en vorige week de wieg- en ledikantdekentjes binnen gekregen! 😀 Super zachte stof en mooie prints, helemaal blij! Mocht ik winnen dan zou ik een prachtig vloerkleed van Sebra uitkiezen om onze babykamer helemaal af te maken!

  Beantwoorden
 • 5 september 2015 om 07:43
  Permalink

  Ooooh de wigwam voor de nieuwe indianen babykamer! En de wheely, en de houten schommel… En de speelmatten, en dat gebreide poppetje… En iets om dat gat in m’n hand te vullen 🙂

  Beantwoorden
 • 4 september 2015 om 22:17
  Permalink

  Waaauw, TOP ACTIE!!! ?
  Als ik mag winnen voor ons babymeisje op komst dan zou ik kiezen voor spulletjes van Done By Deer! Helemaal gek op dat merk!!!

  Beantwoorden
 • 4 september 2015 om 21:17
  Permalink

  Ik zou gaan voor de opbergzak maar de tipi vind ik ook super gaaf voor ons dochtertje!

  Beantwoorden
 • 4 september 2015 om 20:56
  Permalink

  Wat leuk!!! Wij zouden voor een wheelybug gaan! Maar kan nog niet kiezen welke hoor!!

  Beantwoorden
 • 4 september 2015 om 20:21
  Permalink

  Jeetje wat een moeilijke keuze! Er staan zoveel leuke spulletjes op hun website. Mijn zoontje Stach is een hele stoere jongen. De houten schommel zou heel erg leuk zijn. Of misschien wel een leuke Play & go opbergzak. De Tipi tent lijkt me ook wel heel erg leuk. Maar het allerstoerste vinden we de Wishbone recycled bike! Super handig lijkt ons, en ook nog eens goed voor het milieu! We hebben alvast alle pagina’s geliked want wat zouden wij graag het shoptegoed winnen!

  Beantwoorden
 • 4 september 2015 om 20:21
  Permalink

  Wat een leuke actie! Ik moet nog genoeg spulletjes hebben voor onze kleine die rond 1 november verwacht wordt maar ik zou denk ik gaan voor mooie beddengoed voor in het ledikantje!

  Beantwoorden
 • 4 september 2015 om 20:12
  Permalink

  Wat een gave actie!! Ik zou gaan voor de wishbone bike of een tipi, staan beide op mijn wensenlijstje 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *