Zwangerschapsverlof is begonnen

What's on mama's mind - zwangerHoera!! Ik ben officieel met zwangerschaspverlof.

“Wat ga je allemaal doen tijdens je zwangerschapsverlof, Kim?”. Dat werd me deze week nog meerdere keren gevraagd. “Ga je  nou gewoon vier maanden helemaal niks doen?”. Of de topper: “o, heerlijk uitslapen, 4 maanden lang”. Haha, die heeft zeker zelf geen dreumes zoals wij er hebben rondlopen thuis.

Nou om enige twijfel weg te nemen: ik ga niet niet niets doen en ook niet uitslapen 4 maanden lang. Mijn allerliefste zoontje houdt niet van uitslapen. Hij is altijd tussen 6:00 en 6:30 uur wakker, dus ik ook. Papa, moet gewoon werken, dus ik moet ookWhat's on mama's mind slapen dreumes uit de veren. Uitslapen is voor mijn 7:30 uur wakker worden, nadat je voor 22:30 uur naar bed bent gegaan. Dan ben ik fit, fris en fruitig en uitgeslapen en wie weet gaat dat ook een keer gebeuren in deze komende vier maanden!

Of ik vier maanden helemaal niks ga doen? Nou, dat denk ik ook niet. Tenzij je het “niks doen vindt” als je met je kind op pad bent, met een verhuizing bezig bent en een kind op de wereld gaat zetten, haha. Natuurlijk blijf ik ook lekker door bloggen. Maar ik heb ook nog een andere ‘belofte’ aan mezelf gemaakt. Ik ga me volledig storten op het maken van het babyalbum van onze eerste spruit. Hij is nu 20 maanden, dus het wordt tijd. Ik ben al wel begonnen, volgens mij heb ik zelfs de eerste drie maanden al af.  Wat een klus is dat. We hebben zoooooooo ontzettend veel foto’s. Dus, project 1: babyalbum zoontje.

En op de vraag ‘wat ik allemaal ga doen tijdens mijn zwangerschapsverlof?’: naast het maken van het babyalbum van zoonlief, ga ik: lekker aan mijn blog puzzelen en schrijven. Ga ik nog meer leuke dingetjes voor de kinderkamers uitzoeken. De laatste puntjes op de i zetten rondom onze verhuizing. Een goede planning voor zodra we de sleutel hebben maken. Alle bedrijven die we hebben ‘geboekt’ voor klussen in en om huis bellen om de afspraken nog door te nemen. Bijvoorbeeld de schilder, de tuinman, de tegelzetter, de keukenspecialist, de badkamerzaak, de vloerenman, de gordijnenman… en nog veel meer rondom het huis.

What's on mama's mindDan ga ik natuurlijk nog met mijn lieve vriendinnetje om tafel die ons geboortekaartje gaat ontwerpen. Nu we zo goed als zeker uit de naam zijn, moet dat wel lukken. Mijn vriendin Sandra heeft deze site ontworpen en ook ons eerste geboortekaartje. Dus dat wordt weer een mooi kaartje, dat weten we nu al. Ik mag verder nog enveloppen bestellen, postzegels voor de geboortekaartjes kopen, controleren of ik alle etiketten met adressen goed geprint heb en een vluchttas maken voor mij en een logeerkoffer voor mijn zoontje.

Dat is ook nog iets om over na te denken, waar gaat onze dreumes heen? Dat lees je in een volgende blog.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Zwangerschapsverlof is begonnen

    Nathalie Mulckhuijse

    (4 september 2015 - 12:55)

    lekker genieten en succes de laatste loodjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *