Win naamlabels van My Nametags

What's on mama's mind naamlabelsWin: Een set naamlabels Meneertje en Mevrouwtje van My Nametags
Helaas deze winactie is afgelopen!
Gefeliciteerd Fleur (stuur je mij een e-mail).

Hoe? Laat hieronder weten welk meneertje of mevrouwtje bij jouw zoon of dochter past. Is hij meneertje druk, mevrouwtje kletskous, meneertje bots, mevrouwtje zonneschijn? Ik ben benieuwd. De winnaar kiest een setje meneertje en mevrouwtje naamstickers naar wens uit. Die van mij is mevrouwtje prinses.

Gekleurde stickers van My Nametags
Met My Nametags nieuwe gekleurde stickers is het niet meer nodig om naamlabels in te strijken of te naaien. Je plakt de labels simpelweg op het was-etiket en ze blijven was na was gewoon zitten. Wat eens een hele klus was, is nu in een handomdraai gedaan. Onze Gekleurde Stickers kunnen ook geplakt worden in schoenen, tassen, Dvd’s, iPods en andere spullen. Ze zijn vaatwasmachine-, wasmachine-, magnetron- en sterilisatorbestendig.

Meneertje & Mevrouwtje
MENEERTJE STERK – Bijna als een superheld, kan hij alles wat zowel letterlijk als figuurlijk naar hem gegooid wordt, aan. Soms verbaast hij zichzelf met zijn eigen kracht. Zijn favoriete maaltijd is roerei, gebakken ei, omelet en gekookte eieren.

MENEERTJE BOTS – Altijd aan het vallen van trappen en zijn hoofd aan iets stoten, als iemand zich heeft pijn gedaan dan kun je er zeker van zijn dat het Meneertje Bots was. Het is dan ook geen verrassing dat hij er een hele hoop verband doorheen jaagt!

MENEERTJE BLIJ – Altijd opgewekt en voor altijd een optimist, Meneertje Blij ziet iets positiefs in elke situatie en je kunt erop vertrouwen dat hij die frons laat verdwijnen.

MENEERTJE BOTS – Altijd aan het vallen van trappen en zijn hoofd aan iets stoten, als iemand zich heeft pijn gedaan dan kun je er zeker van zijn dat het Meneertje Bots was. Het is dan ook geen verrassing dat hij er een hele hoop verband doorheen jaagt!
What's on mama's mind meneertje bots

MENEERTJE SLORDIG – Verliest altijd zijn spullen en belandt in een puinhoop, Meneertje Slordig is zeker heel erg slordig. Hij vindt het best wel leuk om slordig te zijn, maar soms zou hij wel iemand wensen die hem komt helpen om zijn spullen weer terug te vinden.

MEVROUWTJE ZONNESCHIJN – Rond en helder geel zoals haar naam doet vermoeden, is ze één van de gelukkigste mensen van de wereld. Ze heeft een voorliefde voor goede manieren en heeft er veel plezier in om ieders leven te laten stralen.

MEVROUWTJE GIECHEL – Ze kan het gewoon niet helpen en giechelt continue – zo veel dat ze niet eens in staat is een hele zin af te maken! Ze is blauw van oorsprong en nooit somber. Voor de goede orde, ze is één keertje boos geweest, maar dan ook echt maar één keer.

MEVROUWTJE KLETSKOUS – als ze niet met iemand aan het kletsen is aan de telefoon, dan doet ze zeker een poging om te kletsen met diegene die het dichtst bij haar in de straat woont. Geen wonder dat ze continue solliciteert naar een baan: telkens als ze er één heeft gevonden, wordt ze de volgende dag al weer ontslagen omdat ze te veel praat.

What's on mama's mind mevrouwtje prinsesMEVROUWTJE ONDEUGEND – Word niet voor de gek gehouden door haar open glimlach of haar lieve kleine strikje op haar ovale hoofd: met iedereen grapjes uithalen is Mevrouwtjes Ondeugend hoofdbezigheid en het ontbreekt haar niet aan fantasie!

MEVROUWTJE PRINSES – Goud blond en perfect roze, ze gelooft in beleefdheid en vindt het erg fijn om behulpzaam te zijn. Helaas is ze beter in het geven van opdrachten dan in dingen gedaan krijgen, maar het is dan ook niet haar fout dat ze is opgegroeid met bedienden…

MEVROUWTJE PRET – Haar werk is het houden van feestjes – en dat zegt een hele hoop over haar gedrag. Zoals haar naam en gezichtsuitdrukkingen al doen vermoeden, ze leeft letterlijk om pret te hebben: de hele dag, elke dag.

Waarom voor een meisje dat één jaar wordt?
Nou daar is een goede reden voor! Jouw kleintje krijgt steeds meer spulletjes welke meegaan naar bijvoorbeeld het kinderdagverblijf of wanneer je gaat logeren. Reuze handig dus om je naamlabels te gebruiken. Ook het favoriete konijn moet natuurlijk getagt worden.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

33 reacties op “Win naamlabels van My Nametags

  Nadia

  (30 oktober 2016 - 13:25)

  Erg handig! Mijn schatje is een MEVROUWTJE ONDEUGEND. 😀 Ik doe graag mee.

  Matanga

  (29 oktober 2016 - 22:39)

  Mijn dochter kan ik het beste vergelijken met Mevrouwtje Ontdeugend.

  Maaike

  (29 oktober 2016 - 21:42)

  Mevrouwtje Prinses = mijn nichtje 😄

  Albertine van Veldhuizen

  (29 oktober 2016 - 16:21)

  Duidelijke zaak….mevrouwtje Ondeugend….
  Daphne is onze vierde dochter, maar er zit meer ondeugd in dan bij de eerste drie bij elkaar!

  Fleur

  (25 oktober 2016 - 22:48)

  Zo handig deze labels! Mijn jongste is net naar school, dus we kunnen wel een nieuwe setje gebruiken (nu staat op alle lunchboxen de naam van haar zus…)

  JZ

  (24 oktober 2016 - 11:47)

  Ik doe graag mee voor mijn kleine prinsesje.
  Dus wij gaan voor mevrouwtje prinses!!

  Iris

  (23 oktober 2016 - 20:57)

  Jammer dat er geen meneertje kletskous is, want die zou perfect passen bij mijn zoontje, haha! Maar meneertje blij past ook helemaal bij hem: altijd vrolijk, altijd lachen en altijd grapjes maken. 🙂

  Aniek

  (23 oktober 2016 - 19:27)

  Overduidelijk mevrouwtje zonneschijn.

  Carolien

  (23 oktober 2016 - 19:19)

  Meneertje bots lijkt me toepasselijk. Hij zit nu nog in m’n buik maar trapt er lekker op los! De stickers komen erg goed uit als hij straks naar het kinderdagverblijf gaat!

  Will

  (23 oktober 2016 - 16:20)

  Mijn jongste kleindochter is echt een mevrouwtje zonneschijn.
  Altijd goed gehumeurd en vrolijk.
  Soms een keertje niet, maar altijd een schatje.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee voor het winnen van deze leuke naamlabels.

  maaike

  (22 oktober 2016 - 12:43)

  Allebei mijn dames zijn echte mevrouwtjes Kletskous! Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds, hun kwebbel staat nooit stil (en hun vader wordt er weleens gel van, haha 😉 )

  Mireille

  (21 oktober 2016 - 14:55)

  Jaaa ik heb een echt Meneertje Blij. Maakt met zijn vrolijke, altijd opgewekte en lachende gezicht iedereen in ons gezin aan het lachen. De naamstickers zouden erg goed van pas komen!

  Anneliese de Waal

  (19 oktober 2016 - 23:17)

  Heel erg leuk voor de kinderen, ik doe graag voor ze mee !!.

  Groetjes Anneliese

  Marja

  (19 oktober 2016 - 22:59)

  Mevrouwtje pret, zij heeft pret en wij met haar

  Max Hovens

  (19 oktober 2016 - 22:00)

  Mijn dochter is een echte mevrouwtje ondeugend. Ze is namelijk superlief maar vindt het ook heerlijk om vooral papa te plagen.

  Lies

  (19 oktober 2016 - 21:26)

  Mevrouwtje ondeugend zou echt perfect bij de kleine dame van mijn beste vriendin passen, een mooi en slim meisje!

  Nancy

  (18 oktober 2016 - 22:11)

  Mijn zoontje is meer een meneertje Bots en deze leuke name tags kan ik erg goed voor mijn zoontje gebruiken aangezien hij volgende maand naar de crèche gaat.

  SophiaG

  (18 oktober 2016 - 21:34)

  Mijn dochter kun je het beste te vergelijken met Mevrouwtje Kletskous

  Els

  (18 oktober 2016 - 20:08)

  Ik heb een meneertje kletskous en een meneertje ondeugend haha.

  Corine N

  (18 oktober 2016 - 19:57)

  Mevrouwtje zonneschijn, absoluut..vanaf t moment dat ze wakker is begint ze te lachen.mijn absolute zonnetje ook als t slecht weer is!

  Jan

  (18 oktober 2016 - 18:46)

  Mevrouwtje prinses , zonder twijfel.

  melissa van stipdonk

  (18 oktober 2016 - 10:30)

  Meneertje blij staat synoniem voor zoontje jarno hihi en aangezien hij over een half jaartje naar school gaat is dit zeer welkom

  Janita

  (18 oktober 2016 - 09:29)

  Toch ook echt een Mevrouwtje Prinses hier! 😉

  Anna Knapen

  (18 oktober 2016 - 06:29)

  Wij hebben hier thuis mevrouwtje prinses.

  Als je vraagt: wie ben jij, antwoordt ze zonder aarzelen: prinses assepoester. Ze is nu net 2 en doet dit al ruim een half jaar.

  Tess

  (17 oktober 2016 - 21:55)

  Mevrouwtje Kletskous, zonder twijfel!

  Moniek S lootweg

  (17 oktober 2016 - 21:48)

  Mevrouwtje Zonneschijn: grenzeloos rechtvaardigheidsgevoel en zooo lief voor anderen…

  Marian

  (17 oktober 2016 - 17:10)

  Meneertje Bots past hier het beste. Tand kapot, hechting op het voorhoofd en altijd blauwe plekken. Ons zoontje doet alles snel, hard en vooral zonder uit te kijken 😉 Ben benieuwd hoe hij eruit zit als hij 10 is hahaha

  Marian Zw

  (17 oktober 2016 - 16:14)

  Mijn dochter is echt mevrouwtje kletskous, haar mond gaat eerder open dan haar ogen en zelfs in haar slaap praat ze nog!

  Lisette

  (17 oktober 2016 - 16:09)

  Mevrouwtje Ontdeugend is op het lijf geschreven van onze bijna 3-jarige puberpeuter.
  Het is zelfs haar bijnaam, toeval bestaat niet zeggen ze wel eens, toch?
  Wij doen dus graag mee met deze ontzettend leuke winactie.

  Manon

  (17 oktober 2016 - 14:36)

  Mijn Zoontje is meneertje blij.. hij is 15 maanden en nog nooit een dag een slecht humeur gehad. zelfs met 39 graden koorts is hij nog happy en vrolijk!

  Manon

  (17 oktober 2016 - 13:55)

  Mijn dochter is mevrouwtje pret. Zij lacht echt altijd. Iedereen wordt altijd vrolijk van haar.

  Tamara

  (17 oktober 2016 - 13:53)

  Mevrouwtje Kletskous, omdat ze zo opgaat in de wereld van haar boekjes, dat ze de verhaaltjes de hele dag door blijft vertellen…

  Marieke Brackel

  (17 oktober 2016 - 11:45)

  Mijn dochter is mevrouwtje zonneschijn. Ze zoekt altijd contact. Is beleefd en maakt anderen aan het lachen. Zelf geniet ze volop van alle aandacht. ♡♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *