Winter shoptip, voor moeders, van Dove

Voorkom een winterdip en maak gebruik van deze shoptip ;). De Winter door met Dove winter care.

dove wintercare

Nu de dagen korter en kouder worden, kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Dove introduceert ook deze winter weer de Limited Edition Dove Winter Care lijn met een zijdezachte douchecrème en bijpassende anti-transpirant spray en roller met de ontspannende geur van jasmijn. De tijd van knus binnen zitten, urenlang series kijken en kaarsjes aan is weer aangebroken. Ook zal je ongetwijfeld vaker douchen of badderen om op te warmen. Dove cares en weet dat je huid in deze gezellige wintertijd best wat meer gepamperd mag worden met voedende verzorging én cocooning geuren..

Calm down & relax

De verzorgende douchecrème bevat milde bestanddelen die je huid zowel reinigen als voeden. Deze limited edition heeft een zoete, hartverwarmende jasmijngeur om body & mind direct in een relaxmodus te brengen. De unieke ¼ hydraterende crème van Dove zorgt bovendien dat je huid optimaal verzacht en verzorgd wordt. Fact: door de huideigen bescherming (huidbarrière) in de wintermaanden elke dag te beschermen met hydraterende verzorging, is de huid beter in staat huideigen vocht en oliën ‘binnen’ te houden zodat ze zacht, soepel en sterk blijft. Wil je erna die zalige jasmijngeur zo lang mogelijk bij je houden? Er is ook een bijpassende Dove Winter Care anti-transpirant spray of roller met de heerlijke geur van jasmijn. De anti-transpirant formule houdt je oksels tot 48 uur fris en zorgt voor een zachte, gehydrateerde en verzorgde okselhuid.


Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Dove Winter Care
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *