Bla Bla Blocks Speelhuis is Winnaar Speelgoed van het Jaar 2018!

Wij zagen Bla Bla Blocks Speelhuis winnaar van Speelgoed van het Jaar 2018 worden in de leeftijdscategorie 0 tot 3 jaar. De blokken hadden wij nog niet zelf in onze handen gehad, totdat we op deze feestelijke gelegenheid het speelgoed konden uitproberen. Dat beviel goed, want de blokken kunnen meer dan alleen opgestapeld worden, ze kunnen ook praten. Aangezien onze kinderen er zo leuk mee hadden gespeeld, kregen zij ook een exemplaar om thuis mee te spelen. Reden genoeg om daar ook wat over te schrijven, vond ik. Helemaal nu je natuurlijk op zoek bent naar leuke Sinterklaascadeaus voor jouw dreumes, peuter of kleuter. Een perfect cadeau voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

Bla Bla Blocks Speelhuis Vtech

Bla Bla Blocks Speelhuis

Blokken die meer kunnen dan alleen bouwen, want het is, zoals je van Vtech wel gewend bent, interactief. De blokken kunnen praten.  In elke set van Bla Bla Blocks zit slimme elektronica (het Bla Bla Point) waardoor de blokken, zodra ze worden geplaatst, grappige, maar ook leerzame reacties en knipperende lichtjes geven.

Bla Bla Blocks Speelhuis Vtech

Je hebt een huisje, dat is eigenlijk de computer van Bla Bla Blocks. In de computer (dat dus totaal niet op een computer lijkt) plaats je een blokje, de computer vertelt je wat er op het blokje staat. Het blijft niet alleen bij kort “A”, voor de letter A, maar het gaat alsvolgt: “De letter A”, deze letter spreek je uit als ‘ah’, ‘ah’ van Appel. Zo ongeveer. Daarnaast zijn er een aantal liedje die je kunt luisteren.

Heel erg makkelijk om te doen, maar ook superleuk. Bouwen is goed voor de motoriek van een kleintje, bouw een hoge toren, of bouw de constructie van het speelhuis na vanaf de handleiding, bouw wat je wilt bouwen, maar heb er plezier mee. Ik vind het leuk om dit samen met mijn dochtertje te doen. Zij is net drie jaar en kan er goed mee bouwen, mijn zoontje van bijna 5 jaar is er helemaal handig mee. Die is het gewend van de lego om bouwwerken te maken op basis van een handleiding, dat is wat hij dan ook meteen bij het Bla Bla Blocks speelhuis deed. Erg leuk om te zien. Daarmee leuk voor de allerkleinsten, maar ook voor de grotere kleuters!

Bla Bla Blocks Speelhuis Vtech

Wat zit er bij het Bla Bla Blocks speelhuis?

  • Met 3 gezongen liedjes
  • Regelbaar volume
  • Stevig en duurzaam design
  • Automatische uitschakeling

Bla Bla Blocks uitvoeringen

Er zijn meerdere uitvoeringen van Bla Bla Blocks. De Bla Bla Blocks® speelhuis speelset is te gebruiken met andere Bla Bla Blocks speelsets

  • Bla Bla Blocks – Dieren
  • Bla Bla Blocks – Vrachtwagen
  • Bla Bla Blocks – Speelhuis.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bla Bla Blocks Speelhuis
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *