Yellies: De schattigste spinnen ever!

Wij kregen afgelopen weekend een grote doos thuis bezorgd. Er stond al op de buitenkant “Fragile, handle with care”. Toen we doos openmaakten troffen we daar een houtenkistje en een brief. Op het kistje stond “This side up” en “Live animal transport, Caution”.

Yellies hasbro hightech spin

Caution live animal transport

In de brief stond het volgende:

“Laat dit pakketje niet te lang ongeopend… het zou het welzijn van het schepseltje in het kistje kunnen schaden. Je bent nu namelijk de eigenaar van een beschermde diersoort. Dat brengt natuurlijk verantwoordelijkheden met zich mee”.

Bij het voorlezen van die zin riep mijn zoontje “zit er een diertje in?”. En hij keek heel verheugd, tot ik verder las. “Yellies zijn recent ontdekte spinnensoort die beslist ongevaarlijk is… Haal hem voorzichtig uit zijn beschermde om… “ZIT ER EEN SPIN IN?”, werd er geroepen en hij stond op de stoel. “Ja, maar een lief spinnentje, hoor, maar”. Haal hem voorzichtig uit zijn beschermde omgeving. Hij ligt waarschijnlijk te slapen, dus niet schrikken als hij plotseling wakker wordt. Is Yellies in heel diepe rust? Zet hem dan op de tafel of op een gladde vloer, roep hem, klap in je handen, of zing en kijk wat er gebeurt..

Vol spanning konden we het kistje openbreken met de bijgeleverde tang. En daar zat hij, onze nieuwe roze huisspin; Toofy Spooder.

Yellies hasbro hightech spin

Over YELLIES

YELLIES zijn super coole en schattige huisdiertjes die reageren op geluid. Elke YELLIES heeft zijn eigen unieke uiterlijk en persoonlijkheid en zit boordevol verrassingen! Je kunt YELLIES activeren met je stem of door een ander geluid te maken. Zo reageren ze op praten, roepen, klappen, zingen en op muziek. Hoe harder het geluid, hoe sneller ze gaan! Kijk hoe de oogjes van YELLIES oplichten en hun pootjes bewegen bij het horen van je stem.

Yellies hasbro hightech spinOf je nu gaat voor Harry Scoots, Bo Dangles, Peeks, Toofy Spooder of Flufferpuff…laat je verrassen door de grappige looks en verrassende moves van jouw YELLIES. De high-tech YELLIES raken een snaar bij groot en klein: want wie heeft er nou geen gevoel bij spinnen? Je kunt iemand de stuipen op het lijf jagen met een goeie spin. Maar bij Yellies gaat de iekkksss al heel snel over in ahwwwwww…zo zoet!

Hij heeft wieltjes onder zijn buikje, zo rijdt hij rond, doordat zijn pootjes op-en-neer gaan langs zijn lichaam, lijkt het net alsof hij met zijn pootjes loopt.  Zijn oogjes lichten op, naar helder groene lampjes.

Yellies hasbro hightech spin

Tips:

  • Kijk wat jouw YELLIES doet als je een tijdje stil bent…ze hebben dan allemaal een eigen routine!
  • Speel steeds op een andere manier met jouw YELLIES: praat zachtjes om ze langzaam te laten lopen en kijk hoe ze los gaan op een lekkere beat.
  • Speel met meerdere YELLIES samen, het is zo grappig om te zien hoe ze door elkaar heen schieten.
  • Probeer eens 5 seconden achter elkaar heel hard te roepen: zo trigger je de geheime verrassingsreactie!
    Yellies hasbro hightech spin

Wat vinden we van de YELLIES?

Hoewel YELLIES soms best wel even spannend het is, met die 8 pootjes en die oplichtende oogjes, is hij vooral heel schattig. Wel kun je er iemand heel leuk mee laten schrikken. Mijn dochtertje van net 3 jaar vindt YELLIES ontzettend intressant, maar hij mag niet op haar aflopen, dan springt ze op de stoel of de bank. Als hij uit staat wil ze er wel mee knuffelen. Mijn zoontje (bijna 5 jaar) vindt hem geweldig en blijft hem roepen en er mee spelen, het is zijn huisdiertje geworden.

Leeftijd: 5+

Consumentenrichtprijs: € 14,99

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
YELLIES
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *