Na! Na! Na! Surprise Pom doll glam series 2

Ik ben zelf helemaal weg van Na! Na! Na! Surprise poppen voor mijn dochtertje. De tasjes, de pluche, de prachtige poppen; fantastisch. Het zijn echt grote meiden poppen, net als Mermaze Mermaidz en L.O.L. Surprise of Rainbow high poppen. Mooie kleurrijke poppen met prachtige outfits en glanzende haren. De Pom Dolls hebben ook nog eens superschattige bijpassende tasjes. Die je kan gebruiken om al je accessoires in op te bergen.

Na! Na! na! surprise liling luck

Na! Na! Na! Surprise Pom doll glam series 2

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Pom Glam Series 2 dat is een hele mond vol, maar dan heb je ook wel weer een superzachte modepop, met een pompontasje van metallic stof in dierenthema. Deze pop is van een zachte stof en heeft een geprint gezichtje. In de serie zijn 5 poppen verschenen: Tabitha Nekota, Liling Luck, Erika Featherton, Mallory Duckington en Gianni Wilde.

Na! Na! na! surprise Erika Featherton

Echte must-haves voor meiden tussen 5 en 10 jaar die van mode houden. Wat ik echt een vooruitgang vind van deze poppen is dat er bijna geen plastic meer gebruikt wordt, de verpakking is redelijk open, waardoor je de pop ook meteen kan voelen en het tasje goed kan bekijken. De unboxing verrassingsverpakkingen waren erg leuk voor het surprise effect, maar het is toch lastig om zoveel plastic te moeten weggooien zonder dat het echt “nut” heeft gehad. Ik vind het een enorme vooruitgang, daarnaast merk ik dat de meiden toch wel heel erg selectief zijn in welke pop hun voorkeur heeft. Dat snap ik wel, je voelt je vaak aangetrokken tot bepaalde outfits, dieren (de tasjes) of haarkleuren!

Prachtige fashion dolls!

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *