Zoë & Silos: De Ocean Musical bij Burgers’ Zoo

Deze zomer is er weer een musical bij Burgers’ Zoo in Arnhem. Als je een kaartje koopt voor de dierentuin is de musical hier kosteloos bij inbegrepen. De musical is deze zomer te zien van 15 juli tot en met 20 augustus en is georganiseerd door Burgers’ Zoo in samenwerking met Van Hoorne Entertainment. Op de doordeweekse dagen zijn er vier voorstellingen per dag te zien en in het weekend is er zelfs nog een vijfde voorstelling bij.

De musical richt zich op jonge kinderen en is het leukste voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar, uiteraard is iedereen van een andere leeftijd ook welkom! Wat heel erg lekker is dat als het buiten erg warm is, de zaal lekker koel is en sowieso is het heel comfortabel dat je eventjes kan uitrusten, van al dat wandelen, in die comfortabele stoelen van het Safari Meeting Centre. Fijn en leuk om hier je dag tijdens de zomervakantie door te brengen dus!

Over de Ocean Musical

Zoe en Silos de musical Burgers Zoo

Zoë & Silos: De Ocean Musical’ is de zesde musical die speciaal voor het dierenpark is gemaakt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment. Vorig jaar was het thema van de musical de Safari dit jaar is er een nieuw avontuur in de kleurrijke onderwaterwereld van de tropische koraalzee dat Zoe en Silos te wachten staat.

Wie zijn Zoë en Silos?

Zoë is een heel enthousiast meisje dat alles over dieren wil weten. Als abonnementhoudster komt ze vaak in Burgers’ Zoo. Ze weet verrassend veel over allerlei diersoorten. Silos is een jonge dierverzorger die in Burgers’ Zoo werkt. Zoë en Silos komen elkaar regelmatig tegen in het park en beleven samen spannende avonturen. Deze keer dalen ze af in de tropische koraalzee, waar ze haaien en roggen ontmoeten en zich verwonderen over het koraal. In een educatieve musical komen jong en oud spelenderwijs veel te weten over dit ecosysteem.

Op youtube.com/zoesilos kunnen kinderen en volwassenen veel van deze producties online terugkijken. Ook zijn de liedjes van Zoë en Silos op Spotify te beluisteren.

Wil jij de musical bezoeken?

‘Zoë & Silos: De Ocean Musical’ is van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus 2023 dagelijks te zien in het Auditorium van het Safari Meeting Centre, het congrescentrum dat middenin Burgers’ Zoo ligt. Je kan de ingang van musical via twee kanten vinden, de leukste route vind ik zelf door de Bush. Achterin de Bush ga je omhoog over een steil pad en daar zie je de wegwijzers al staan voor de musical.

Op doordeweekse dagen zijn er vier shows:

Show 1: 11:30-12:00 uur
Show 2: 12:30-13:00 uur
Show 3: 14:00-14:30 uur
Show 4: 15:00-15:30 uur.

Op weekenddagen is er zelfs nog een vijfde show: 16:00-16:30 uur.

De musical is bij de entreeprijs inbegrepen en voor abonnementhouders gratis. Alle informatie is te vinden op burgerszoo.nl/musical.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *