Zomerjassen ’21 shoppen voor kinderen

Spring is in the air! De knoppen zitten aan de planten en het weerbericht voorspelt 19 graden volgende week. Ik zie nog wel af en toe een buitje, maar hé, we ruiken de lente al. Lekker weer volop buitenspelen. Daarom deel ik graag een overzichtje met de allerleukste zomerjassen voor kinderen deze zomer. Ik shop heel graag bij de webshop Schattige Babykleertjes.nl dus daar zocht ik wat zij aan mooie zomerjassen hebben. Zelf hebben we dit jaar 2 jassen voor onze zoon uitgezocht, want die is echt een meter gegroeid sinds de vorige keer dat hij een dunnere jas aan kon. Mijn dochtertje kan nog even vooruit met haar jas van vorig jaar, maar ik heb nog wat op het oog.

koko noko setje

Jongens zomerjassen 2021

jongens jassen schattige babykleertjes

Eigenlijk vind ik shoppen voor meisjes vaak veel makkelijker dan voor jongens. Voor de meiden vind ik altijd heel snel, een heleboel. Voor mijn zoon, van 7 jaar, vind ik dat toch wel anders. Maar dit jaar is het anders. Ik heb dus al 2 zomerjassen gevonden die ik mooi vind en al gave outfits. Het merk dat voor hem favoriet is, qua jassen, is Moodstreet. Ik slaagde echter ook heel goed bij het merk Koko Noko.

Die eerste jas hier op de afbeelding is van Koko Noko, die shopten we voor mijn zoontje. De tweede jas is van Like Flo en de derde van Moodstreet. Dit soort jackies zitten heel comfortabel en zijn lekker licht en staan fris, vind ik. Je vouwt ze ook makkelijk op in een rugzak om even mee te nemen, voor het geval dat het frisser wordt, in de zomer. Er is veel keus qua kleuren.

Meisjes zomerjassen 2021

meisjes jassen schattige babykleertjes

Zachte en lichte kleuren doen het goed in het voorjaar. Je krijgt meteen zin in de zomer als je het zachtroze van de B.Nosy jas (op links) ziet. Een spijkerjackje hoort natuurlijk thuis in de garderobe van elk meisje. Al, moet ik eerlijk bekennen dat mijn dochtertje het niet graag draagt. Ze wil zich altijd heel vrij kunnen bewegen, dus het liefst zo los mogelijk. Daarnaast zijn knopen te veel gedoe voor haar. Al weet ze best dan een spijkerjackje niet dicht hoeft, maar als een soort vestje op een jurkje kan. Ik vind dit spijkerjackje van het merk Nono heel gaaf. Een kort model in een heel mooie spijkerstof. De parkajas op rechts is van Name it (zomerjas Margo). Heel leuk en mooi. Dat vind ik echt een heel toffe jas.

Ik ben benieuwd wat jij van mijn selectie zomerjassen vindt!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *