2e Bier en Appelsap Festival: 10 mei 2018

Bier en Appelsap Festival

Op 10 mei 2018 in de Botanische Tuinen in Utrecht vindt de tweede editie plaats van het Bier en Appelsap Festival. Ik kreeg het als persbericht toegestuurd en wilde het graag met je delen. Ik ken de het zelf nog niet, maar het klinkt als een leuk dagje weg op Hemelvaartsdag dit jaar. Na een succesvolle 1e editie van het Bier en Appelsap Festival in 2017, zal ook dit jaar weer het Bier en Appelsap Festival georganiseerd worden op Hemelvaartsdag (10 mei). Dit jaar zullen de Botanische Tuinen veranderen in een festivalterrein voor jong en oud!

Het programma

Het Bier en Appelsap Festival biedt een uitgebreide programmering voor jong en oud. Voor ouders en hun kids van ongeveer 1 t/m 12 jaar zijn er toffe dingen te doen. Uiteraard zorgen we voor echte Bier en Appelsap activiteiten, die zowel voor ouders, als kids leuk zijn. Het programma is verdeeld in 6 themagebieden: muziek/theater, circus, sport & spel, creatief, wetenschap en natuur.

Ga bijv. samen met Utrecht Natuurlijk met een schepnet op zoek naar kleine waterdiertjes in de sloot. Of waan je even een circusartiest met Circus Snor, doe mee met een theaterworkshop van De Vrijstaat, leer meer over wetenschap door het doen van proefjes of bezoek een hoorcollege, zing en maak muziek met de Muziekfabriek of knutsel er op los met Professor Loep. Dit zijn slechts enkele van de tientallen activiteiten die er plaats gaan vinden. Daarnaast kun je natuurlijk lekker wat eten, een broodje bakken of een biertje drinken rond het kampvuur.

bier en appelsap festival

Samenwerken en bij elkaar brengen van cultureel aanbod

Lisanne Davids, oprichtster Bier en Appelsap: “Ook dit jaar ben ik weer superblij om al het leuks waar we het hele jaar door over schrijven bij elkaar te mogen brengen op een festival voor jong en oud. Deze keer in de Botanische Tuinen op het Utrecht Science Park. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, parkeren kan ernaast en op fietsafstand van de binnenstad van Utrecht: de hometown van Bier en Appelsap!”

Het Bier en Appelsap Festival wordt georganiseerd in samenwerking met BINK Events en ook de studenten van het ROC Creative College zijn betrokken bij het evenement.

Bart ter Welle, eigenaar BINK Events: “Als vader van 2 jonge jochies is er niets mooier om een festival te mogen produceren waarin je zelf de doelgroep bent… Door het overweldigende succes van afgelopen jaar staat ons hele team te trappelen om de verwachtingen waar te maken en een supertof festival neer te zetten voor jong en oud!”

Kaartverkoop

Om een goede inschatting van het aantal bezoekers te krijgen, zodat daar bijvoorbeeld in de voorzieningen en programmering rekening kan worden gehouden, wordt dit jaar gewerkt met kaartverkoop voorafgaand aan het festival. Alle activiteiten op het terrein zijn vervolgens met het toegangskaartje gratis toegankelijk.

 

Praktische zaken

Datum: Donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag)

Tijden: 11.00 uur tot 20.00 uur

Locatie: Botanische Tuinen, ingang festivalterrein ligt aan de Harvardlaan, Utrecht

Kosten: Vanaf 3 jaar kost een kaartje 14,- (dit is incl. 1,50 servicekosten). Een familieticket voor 4 personen kost 50,-. Kinderen van 0 /m 2 jaar zijn gratis. Voor hen moet wel een kaartje gereserveerd worden.

Website en kaartverkoop: www.bierenappelsapfestival.nl

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *