3D vlinders als muursticker op babykamer

What's mamam's mind  muurstickersstore 3d vlinderWederom staat mijn blog in het teken van de aanstaande verhuizing. Nu specifiek de babykamer voor ons meisje. Het is nu bouwvak, maar na de bouwvak wordt er gauw doorgebouwd aan ons huisje. Hopelijk kunnen we er over enkele weken in.

De babykamer is in gedachten al bijna klaar. We hebben gekozen voor een combinatie van oud roze met grijs en wit voor muren, licht roze gordijnen en de meubeltjes worden hoogstwaarschijnlijk wit. Een muursticker zou natuurlijk ook nog goed passen.

Via muurstickersstore.nl kwam ik op deze leuke vlindermuurstickers uit. Anders dan de meeste muurstickers zijn deze vlinders in 3D. Dat geeft echt een extra dimensie. Je kunt er zelf een variatie in aanbrengen door de vleugels wel of niet of een beetje te vouwen. Als je dat een beetje afwisselt dan krijg je een heel mooi effect.

Het lijkt me erg leuk om zo een paar stickers boven haar bedje te plakken en bij de commode. Je kunt ze in zes verschillende kleuren krijgen. Wij kozen voor roze en groen. Maar je hebt ook nog blauw, paars, geel en rood.What's on mama's mind vlinders gemengd 3d muurstickersstore

De vlinders zijn ook allemaal anders qua kleurstelling en patroon. Wat ik zelf heel leuk vind is dat ik een beetje kan spelen met hoeveel en hoe ik ze op plak. Je kan ze ook goed hergebruiken en op een andere plaats bevestigen, voor wat afwisseling. Je moet dan nog wel wat dubbelzijdig tape aanschaffen, want die blijft natuurlijk niet eeuwig plakken.

Er zit een magneetje aan de achterkant waardoor je de vlinder ook op metaal kan bevestigen zonder te hoeven plakken. Er zitten op maat gesneden dubbelzijdige plakbandjes bij waarmee je ze op de muren bevestigd.

Vlinders%20(11)-500x500Waar je wel op moet letten denk ik met deze muurstickers, is dat je kleintje ze niet van de muur kan halen zelf. Die kleintjes stoppen namelijk zoveel in hun mond en dat is niet zo handig. Dus als ze wat ouder zijn beter wat hoger hangen, tot ze de ik-stop-alles-in-mijn-mond-fase weer voorbij zijn, dan kunnen ze weer dichtbij je kindje komen te hangen.

Je vindt ze nu in de aanbieding bij Muurstickersstore.nl van € 19,95 voor slechts € 11,95. In een pakketje zitten 12 vlinders van verschillende formaten.

 

 

Opgestuurd artikel klein

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *