5 lingerie tips voor vrouwen

Het is heerlijk om jezelf af en toe te trakteren op mooie lingerie, vooral als je moeder bent. Goed ondergoed, zoals dames slips, kan je net dat extra beetje zelfvertrouwen geven. Ben je een moeder en wil je lingerie kopen? Dit zijn de dingen waar je op moet letten.

Kies voor comfort

Je hebt als moeder een druk leven en daarom is het extra belangrijk om je comfortabel te voelen. Je wilt echt niet de hele dag last hebben van ongemakkelijke lingerie. Kies daarom voor lingerie die lekker zit, zoals ademend katoen of naadloze stukken. Die laten je vrij bewegen zonder dat het irriteert. Haal ook een heerlijke Hunkemöller panty in huis. Dit is super comfortabel en daardoor voel je je de hele dag zelfverzekerd en relaxed.

Kies voor kwaliteit

Ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit als het om lingerie gaat. Het is toch zo dat we vaak veel bh’s hebben, maar eigenlijk maar een paar dragen. Dit geldt ook voor die duurdere, betere setjes. Kies liever voor een paar mooie setjes die je echt graag draagt, dan een heleboel lingerie die je toch niet gebruikt. Het is echt de moeite waard om in drie goede bh’s te investeren waar je dol op bent.

Kies de juiste maat

Daarnaast wil je natuurlijk de juiste maat lingerie dragen, zeker als moeder. Je lichaam verandert namelijk na een zwangerschap. Laat je maat regelmatig checken door een expert. Een beha die goed past, maakt echt een groot verschil. Je zult je een stuk comfortabeler voelen en er goed uitzien. Veel vrouwen dragen zonder het te weten de verkeerde maat, en dat kan zelfs gezondheidsklachten geven op lange termijn.

Mix en match

De kleuren van je lingerie moeten goed bij elkaar passen. Draag geen twee verschillende kleuren, net zoals je geen twee verschillende kleuren schoenen zou dragen. Als je het lastig vindt om kleuren te matchen, kies dan voor basiskleuren zoals zwart of wit. Daarmee kun je makkelijk combineren en wordt je lingeriecollectie veelzijdiger. Natuurlijk kun je af en toe eens iets anders proberen met een opvallende kleur, gewoon voor de afwisseling.

Zwanger 34 weken

De juiste ondersteuning

Geef je als moeder nog borstvoeding? Je moet dan een bh hebben die goede ondersteuning biedt. Een bh met brede bandjes en een stevige onderband kan helpen om rugpijn te verminderen en te voorkomen dat je borsten gaan hangen. Goede ondersteuning die past bij je veranderende lichaam is essentieel om je comfortabel en zelfverzekerd te voelen. Met deze tips in gedachten kies jij de beste lingerie!

artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *