Louis Widmer: anti-ageing verzorgingslijn

Het leven van een moeder… tsja, wat komt daarna. Een beetje me-time mag wel af en toe. De huid wordt er niet jonger op. Wil je een vitale huid, met een jeugdige uitstraling? Laten we ons zelf dan goed verwennen als het gaat om huidverzorging. Ik heb twee nieuwe producten van Louis Widmer mogen proberen: Nachtcreme en oogomtrekgel: 100% vegan! Twee nieuwe verzorgingsproducten maken de bijzonder krachtige en uiterst doeltreffende Intensief Anti-Ageing-lijn van Louis Widmer compleet. De Nachtcrème en de Oogomtrekgel vormen samen de perfecte combinatie  om huidveroudering tegen te gaan.

Louis Widmer

Ik gebruik al een tijdje de verzorgingsproducten van Louis Widmer. Het zijn erg fijne producten die helpen je huid te verzorgen. “Louis Widmer is een internationaal cosmetica- en farmaceuticabedrijf uit Zwitserland. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in de buurt van Zürich, staat bekend om zijn hoogwaardige huidverzorgings- en dermatologieproducten. Sinds de oprichting in 1960 heeft Louis Widmer zich toegelegd op duurzaamheid en innovatie.”

Nachtcreme intensief anti-ageing

louis widmer nachtcreme

De nachtcreme is geschikt voor de normale en gemengde huid.

– Hooggeconcentreerde actieve bestanddelen
– Regenereert de huid
– Maakt de huid steviger en gladder
– Verzacht uitgesproken rimpels
– Met een lichtere textuur

Adviesprijs 38,50 € (50ml)

Hoe gebruik je de nachtcreme het beste?

Reinig eerst het gezicht en de hals, masseer daarna de crème lichtjes in. De crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid. Als aanvulling op de nachtverzorging kan je ook nog een Extrait Liposomal aanbrengen, dit is een intensief serum.

Oogomtrekgel

louis widmer oogcreme

Voor elk huidtype geschikt.

– Hooggeconcentreerde actieve bestanddelen
– Vermindert donkere kringen en wallen
– Verzacht uitgesproken rimpels
– Dermatologisch en oftalmologisch getest
– Onmiddellijk effect dankzij de verkoelende applicator

Adviesprijs 28,50 € (15ml)

Hoe gebruik je de oogomtrekgel het beste?

De oogomtrekgel kan je voorzichtig met je vinger stempelend (tokkelend) aanbrengen op de oogomtrek. Zorg altijd dat je hier niet te hard drukt op je huid. De verfrissende, niet-vette gel trek snel in in in de huid en is daarom een ideale basis voor make-up. Gebruik de oogomtrekgel ook voor het slapen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *