DIY 2024 – Geef je muren en plafonds een beautybehandeling met deze 3 Parkside tools

Het geheim van iedere interieurdesigner; perfect afwerkte plafonds en wanden

Mooi afgewerkte muren en plafonds zijn de basis van ieder interieur. Wil je al tijden aan de slag om alles eindelijk eens netjes in orde te maken, dan helpen deze gereedschappen van Parkside je om gemakkelijk een mooi resultaat te bereiken. Het is eenvoudiger dan het lijkt. Je kan het!

diy

1.De basis: haal oneffenheden weg met de wand- en plafondschuurmachine

Zorg altijd voor een egale, schone basis zonder oneffenheden. Schuren is een intensieve klus maar met de Parkside PWDS 920 A1 wand- en plafondschuurmachine met uitschuifbare telescoopsteel (tot 170 cm) maakt moeiteloos werken mogelijk. Zelfs op hoge muren en plafonds. Dankzij het universele scharnier en de zes verschillende schuurschijven kan hij elke eis moeiteloos aan. Met een aansluiting voor externe stofafzuiging kan er snel, effectief en vooral schoon gewerkt worden.

Verkoopprijs Parkside PWDS 920 A1 € 99,99.
PARKSIDE® Wand- en plafondschuurmachines 710 W | LIDL

2.Behang; multifunctionele tafel voor kleine en grote klussers

Behang is de laatste jaren terug van weggeweest. Er is keuze uit de mooiste dessins, materialen en kleuren voor iedere ruimte van het huis. Maak zelf behangen gemakkelijker met deze multifunctionele Parkside tafel: met zijn drie tafelelementen die zowel afzonderlijk als gecombineerd kunnen worden gebruikt en het stevige aluminium frame past hij zich flexibel aan de lengte van het behang aan. Dankzij de praktische handgrepen is hij gemakkelijk te vervoeren. En dankzij de 4-traps hoogteverstelling is rugpijn verleden tijd en kunnen zowel kleine als grote klussers hun beste werk leveren.

Verkoopprijs Parkside multifunctionele tafelset € 54,99.
PARKSIDE® Multifunctionele tafelset online kopen | LIDL

3.Schilderen: geen rare kwasten

Of je muren en plafonds nu een egale knalkleur gaat geven of een subtiel bloemenpatroon, een goede kwastenset is onmisbaar. Voor het schilderen van muren en plafonds is de 5-delige PARKSIDE kwastenset de perfecte partner. Van grotere muuroppervlakken tot fijnere details: deze set biedt de juiste kwast voor elke klus.

Parkside heeft verschillende kwastensets die te koop zijn bij Lidl of Bol.com.
PARKSIDE is in Nederland onder andere te koop bij Lidl, Lidl.nl en Bol.com. Meer info: www.parkside-diy.com/nl

Over PARKSIDE

Het merk PARKSIDE – verkrijgbaar bij Lidl – biedt doe-het-zelfproducten waarmee iedereen in een handomdraai en op eigen kracht werkzaamheden in de tuin, rondom het huis of in de werkplaats kan uitvoeren. PARKSIDE Performance spreekt de ervaren doe-het-zelvers aan. Met de X20V accuserie hebben mensen de keuze uit meer dan 100 gereedschappen voor werkplaats en tuin, die allemaal met slechts één compatibele accu kunnen worden gebruikt. Maar of je nu een professional of een beginner bent: met hoge kwaliteit, een onverslaanbare prijs-prestatieverhouding, een breed assortiment en natuurlijk een aantrekkelijk design heeft PARKSIDE al velen kunnen overtuigen. Ga voor meer informatie over PARKSIDE naar www.parkside-diy.com/nl

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *