Alcoholvrije cocktails

Het is dry january, geen alcohol in de maand januari. Doe jij er aan mee? Of drink je uberhaupt niet veel of nooit. Misschien ben je wel zwanger. Graag deel ik graag het persbericht van FLUÈRE ‘Spirito non Alcolico’ met jullie, ter inspiratie voor een alcoholvrije cocktail! How about that!

Na FLUÈRE Original in 2017 lanceert het merk de smaken FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast en FLUÈRE Raspberry. FLUÈRE vloeit voort op de groeiende trend van alcoholvrije en alcoholarme cocktails en is dan ook perfect voor de zwangere vrouw. Ook is de blauwe en roze fles leuk voor cocktails tijdens babyshowers.

Alcoholvrije cocktails
Alcoholvrije cocktails

FLUÈRE ‘Spirito non Alcolico’

Alcoholvrije spirits voor de totale smaakbeleving in luxe cocktails

Drankenpionier FLUÈRE ‘Spirito non Alcolico’ breidt zijn aanbod uit met twee nieuwe, luxueuze non-alcoholische spirits. Na FLUÈRE Original in 2017 lanceert het merk de smaken FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast en FLUÈRE Raspberry, voor de smaakbewuste drinkers van nu. De alcoholvrije spirits bevatten een complexe, gebalanceerde mix van extracten en apart gedistilleerde botanicals. Vol smaak, karakter en met een stevige bite, zonder alcohol. FLUÈRE wordt geschonken in de beste cocktailbars van Nederland en de spirits zijn te koop bij Gall & Gall en onafhankelijke (online) slijters tegen de adviesprijs van €22,99 voor 0.7L.

FLUÈRE betekend ‘flow’ in het Latijn en symboliseert de golvende dynamiek van het leven en de spirits zelf. Het merk staat voor bewust en mindful genieten, zonder compromis aan de smaak. FLUÈRE vloeit voort op de groeiende trend van alcoholvrije en alcoholarme cocktails, die in 2020 alle records lijkt te breken en aftrapt met ‘Dry January’. De stijlvolle spirits zijn volwaardige alternatieven voor (thuis) bartenders, ontwikkeld met een pure focus op smaak. FLUÈRE-oprichter Léon Meijers zegt hierover; ‘De smaakbeleving van alcohol, zonder de alcohol’.

Alcoholvrije cocktails
Alcoholvrije cocktails

De zorgvuldig geselecteerde botanicals worden apart van elkaar gedistilleerd via het innovatieve proces van hydro-stoomdistillatie, om de allerbeste smaken uit de pitten, zaden, schillen en bladen te halen. De etherische oliën van de gedistilleerde botanicals worden samen met natuurlijke extracten geblend en vormen de basis voor de drie varianten van FLUÈRE. De alcoholvrije alternatieven voor kruidige, fruitige of donkere spirits in longdrinks en cocktails.

FLUÈRE Original

FLUÈRE Original werd gelanceerd in 2017 en is inmiddels verkrijgbaar in 28 landen wereldwijd. De drank bevat een floraal en verfrissend smaakprofiel met een blend van botanicals als jeneverbes uit de Himalaya, lavendel uit de Franse Provence, Mediterrane citroenzeste en koriander uit Casablanca. Gebalanceerd en complex, met een stevige bite in de afdronk. Het karakter van de spirit komt optimaal tot zijn recht in de cocktail FLUÈRE GIMLET.

FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast

De amberkleurige FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast wordt gedistilleerd van pure melasse van Dominicaans suikerriet, met tonen van gebrande koffiebonen, toffee, tonkabonen en zoethout. Met een onmiskenbaar vol en rijk smaakprofiel van ‘dark spirits’ als bruine rum en bourbon vormt het een doorbraak in de wereld van alcoholvrije spirits. FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast drink je in een klassieke en verleidelijke cocktail FLUÈRE OLD FASHIONED.

LUÈRE Raspberry

FLUÈRE Raspberry barst van frisse, lichtzoete smaken van gedistilleerde frambozen en botanicals. Soepel, zacht, complex en gebalanceerd; mix deze fruitige smaaksensatie met diepgang en tintelende afdronk met tonic of met sodawater in de frisse cocktail FLUÈRE RASPBERRY COLLINS.

FLUÈRE wordt geschonken in de beste cocktailbars van Nederland en de spirits zijn te koop bij Gall & Gall en onafhankelijke (online) slijters tegen de adviesprijs van €22,99 voor 0.7L.

flueredrinks.com

@fluere_drinks

What's on mama's mind - 39 weken zwanger2

FLUÈRE signature cocktails:

Hier komen een aantal mooie cocktails voor je aan die ze hebben samengesteld, waar je zelf mee aan de slag mag.

FLUÈRE GIMLET

  • 60ml FLUÈRE Original
  • 20ml Rose’s Lime Cordial
  • 5ml vers limoensap

Schenk de ingrediënten in een mixing glas gevuld met ijs. Roer, schenk uit en zeef in een voorgekoeld Nick & Nora of coupe glas. Garneer met een cocktailkers in het glas.

FLUÈRE OLD FASHIONED

  • 60ml FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast
  • 2 bar spoons ‘Black strap’-melasse of suikersiroop
  • 4 scheutjes Orange Bitters

Stir de ingrediënten in een mixing glas gevuld met ijs, zo’n 5 – 10 seconden. Schenk uit en zeef in een tumblerglas gevuld met ijs. Garneer met een twist van sinaasappelschil en rasp pure chocolade over het glas.

FLUÈRE RASPBERRY COLLINS

  • 60ml FLUÈRE Raspberry
  • 25ml vers citroensap
  • 20ml suikersiroop
  • Top met sodawater (100 – 120ml)

Shake de ingrediënten (behalve sodawater) met een cocktailshaker gevuld met ijs. Zeef en schenk uit in een Collins-glas gevuld met ijs. Top af met sodawater, roer kort en garneer met verse munt en een verse framboos in het glas.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *