Mijlpalen van je baby

What's on mama's mind - Instagram babyschoentjes_lauver2Gisteren kon je al een blog lezen over mijn Instagram avonturen. Hier heb ik kennisgemaakt met heel veel heel leuke ontwerpers en webshops. Je vindt online heel mooie en unieke producten, die je vaak niet tegenkomt bij een dagje shoppen in de stad. Ze zijn via de social media heel toegankelijk en makkelijk benaderbaar. Wat ik erg mooi vind is dat je weet van wie je een product koopt en je ziet veel van het werk dat erachter zit.

Dankzij Lauver maakte ik ook kennis met By Bineke op Instagram. By Bineke maakt (gepersonaliseerde) kaarten, posters en nog veel meer.

What's on mama's mind by bineke kaarten3Het fenomeen special moment cards, milstone cards, babykaarten met mijlpalen of mijlpaalkaarten ken je mogelijk wel. Er zijn een aantal heel leuke creaties en veel namen voor. Ik breng graag de special moment cards van By Bineke onder je aandacht. Ik vind ze erg uniek en heel lief en leuk.

Gisteren ontving ik per post (prachtig verpakt) deze mooie set met 30 kaarten om de belangrijkste mijlpalen van je kleintje vast te leggen. Met ons kleintje over ongeveer vier weken in aantocht zijn de kaartjes zeker welkom. Ik weet nog wel hoe we na de geboorte van ons zoontje ontzettend veel foto’s hebben gemaakt en nog steeds maken. Met deze kaarten erbij kun je heel leuk belangrijke momenten vastleggen. Je kan je kleintje met de kaart op de foto zetten, maar je kan uiteraard de kaart ook later in het plakboek erbij plakken. Dan heb je een mooi dynamisch babyalbum.

De achterkant van de kaarten is blanco, zodat je er zelf aantekeningen op kan maken. Dat is ook een What's on mama's mind by bineke kaartenheel goed idee. Zo kun je een soort dagboek samenstellen. Je kan bijvoorbeeld opschrijven wat in een bepaalde maand je kleintje doet of kan. Of bij het eerste tandje dat doorkomt, daar kun je bijschrijven welk tandje het was en hoe je dat hebt ervaren. Maar je zet zo ook heel eenvoudig de datum erop, want jaren later weet je vast niet meer dat er op 12 april 2016 een tandje kwam.  Wie weet wil je ze ook wel bij je tweede of derde spruit gebruiken. Dan is de voorkant nog helemaal mooi en op de achterkant kun je mooi alles per kindje opschrijven en vergelijken.

De kaarten zijn unisex en dus geschikt voor jongens en meisjes. Ik vind het een goede tip voor een babyshower- of kraamcadeau! De set bevat 30 A6 kaarten.

Je koopt de Special moment cards edition: Baby voor € 15 bij Lauver. Daar vind je voor € 10 ook de Special moment cards edition: pregnancy.

Op Facebook kan je By Bineke ook vinden.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *