Andrélon Shampoo voor kids

Haren wassen, dat moet toch regelmatig gebeuren. Leuk, dat vinden ze het niet. In bad gaan of onder douche daar wordt hier tegenwoordig nog maar zelden tegen geprotesteerd. Vooral in bad gaan is favoriet. Maar haren wassen is stom!! Want, dan komt er zeep in je ogen en je haren zij zo ontzettend nat en het is gewoon niet leuk! Misschien dat de shampoo van Andrélon kids het leuker maakt.

Andrelon shampoo kids

De Prinses shampoo

De Prinses Shampoo is speciaal voor prinsessen die zich graag verkleden, prachtige kapsels creëren en avonturen beleven in hun paleis. De shampoo heeft een ‘magische’ formulering die niet in de ogen prikt en klitten uit het haar tovert.

Mijn dochter is wel een prinsesje. Ze wordt in oktober twee jaar. Zolang mama in elk geval nog haar kleding uit mag zoeken loopt ze in jurkjes en rokje. Stoer, maar schattig, benieuwd of ze daar over een tijd tegen in protest komt, of dat ze zichzelf juist een echte prinses voelt. Ze houdt wel van verkleden, mama’s schoenen aan en sieraden om. Typisch een prinsesje? Haren wassen vindt ze minder erg dan haar broer, maar wel gauw een handdoek voor haar ogen houden.

De Andrélon prinsessen shampoo die we mochten uitproberen is erg goed bevallen. Het ruikt lekker en de fles is populair bij mijn dochter. Paars met roze, wat wil je nog meer.

Prinsessen shampoo staat bij ons te pronken op de badrand.

Andrelon shampoo kids prinses

For Kids Piraat Shampoo

Stoere piraten die dol zijn op water en voor wie geen zee te hoog is gebruiken de Piraat shampoo. Deze shampoo heeft een ‘magische’ formulering die niet in de ogen prikt, en zorgt voor sterk en stoer haar.

De piratenshampoo is te koop op de plekken waar je over het algemeen ook de andere producten Andrélon ziet.

Andrelon shampoo kids piraat

Over Milde verzorging voor kinderen

Kinderhaar is aan heel wat onderhevig. Er gaan vaak speldjes en elastiekjes in en wat denk je van gel en alle andere dingen die in hun haar belandt. Daarom is er speciaal voor kinderhaar Piraat en Prinses shampoo ontwikkeld. Het zijn milde producten, die niet in de ogen prikken en klitten uit het haar halen.

En als je haren wast, dan krijg je ook leuke kapsels! Wat dacht je van deze stoere hanenkam, haha.

Andrelon shampoo voor kids

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Andrélon Shampoo voor kids

  Moniek

  (24 juli 2017 - 21:29)

  Dochterlief houdt niet van prinsessen, maar piraten zijn toch echt voor jongens…
  🙁

   mamasmind

   (25 juli 2017 - 10:22)

   O nee!! Waar is jouw dochter gek op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *