AVI M4 – Roos vliegt weg

Niveau M4 van AVI-lezen? Probeer Roos vliegt weg dan eens. Een leuk boekje, dat samen met drie andere boeken is verschenen in de serie Wenslezen. Hoe werken AVI-niveaus, dat lees je in mijn eerdere blog.

Wenslezen Roos vliegt weg avi M4

Roos vliegt weg

Wie wil er niet kunnen vliegen? We proberen het hier vaak genoeg. Op de onderste tree van de trap, armen wijd en vliegen maar… helaas lukt het niet. Maar Roos krijgt het wel voor elkaar.

Wenslezen Roos vliegt weg avi M4

Roos ziet een vallende ster.
Snel doet ze een wens.
En ineens… komt ze los van de grond.
Ze kan vliegen!
Roos weet meteen waar ze naartoe zal gaan!

Wenslezen Roos vliegt weg avi M4

Een erg leuk boekje om te lezen, maar ook een mooi verhaal. Roos bezoekt een ziek meisje in het ziekenhuis, dat heel erg eenzaam is. Ze komt het meisje tegen wanneer ze op bezoek gaat bij opa, maar besluit haar dan te gaan bezoeken.

Het is leuk om jonge kinderen te zien beginnen met lezen. Extra leuk als het verhaal dan ook mooi is om te lezen. Voorlezen uit dit boek is ook helemaal prima, wanneer je kindje nog niet zelfstandig leest. Onze peuter luistert aandachtig, naar het verhaal. Het verhaal is niet heel lang en daarom lezen we het in een keer uit, wanneer we het voorlezen.

Wenslezen

Wat zou jij wenzen? Een schat, een draak of dat je kan vliegen? De serie wenslezen bestaat uit vier leesboeken voor de beginnende lezers, AVI-niveau E3 tot en met M4.

Wenslezen e3 tot m4

In de serie wenslezen verschenen:

  • Een kist vol goud – AVI M4
  • Het elfje van Jet – AVI E3
  • Roos vliegt weg – AVI M4
  • Een draak uit een ei – AVI E3

Auteur: Jette Schröder
Uitgever: Ploegsma
Pagina’s: 48 pagina’s
ISBN: 9789021678740

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Roos vliegt weg
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *