Nieuw voor de Stokke kinderwagen

Nieuw voor de kinderwagen van Stokke is: De Snack Tray & All-Weather Inlay

Stokke Stroller snack tray

Weer of geen weer, we gaan graag op pad met het hele gezin. Dus ook met de allerkleinsten, die we veilig rondrijden in hun kinderwagen. Om ervoor te zorgen dat je kindje het in de winter lekker warm heeft, en in de zomer juist verkoeling krijgt, introduceert Stokke® de All-Weather Inlay. Deze comfortabele, omkeerbare kinderwagenvoering reguleert de temperatuur in de wagen te allen tijde en ongeacht de weersomstandigheden. En krijgt je kleintje trek onderweg? Met de nieuwe Stokke Stroller Snack Tray die aan de kinderwagen te bevestigen is, wordt smikkelen on the go nog lekkerder.

Een hapje voor onderweg

Stokke Stroller All Weather Inlay Wool

Trek gekregen tijdens een wandeling? Met de Stokke Stroller Snack Tray kun je onderweg makkelijk snacken. Het heeft de perfecte maat om de Stokke Munch™ Snack Pack (beker en kommetje) en (gezonde) snacks in mee te nemen. De tray is eenvoudig te bevestigen op de zitting van de Stokke Xplory® en Stokke Trailz™ kinderwagens. Door de verstelbare hoek kan de tray op de juiste, ergonomisch verantwoorde positie voor je kindje worden geplaatst. Zo blijven hun hapjes en spullen binnen handbereik terwijl ze veilig rechtop kunnen blijven zitten.
Heb je een ouder model van de Xplory of Trailz? Geen probleem! Door middel van een adapter kan de tray ook op eerdere modellen van deze kinderwagens worden bevestigd.

Kenmerken:

Geschikt voor de zitjes van de Xplory en Trailz. Makkelijk te bevestigen, verwijderen en schoon te maken. Ergonomisch verantwoord door de verstelbare hoek. Je kan er eten, drinken en speelgoed in meenemen. Geschikt voor de beker en het kommetje van de Stokke Munch Snack Pack. Ook geschikt voor eerdere modellen van de Xplory and Trailz met gebruik van een adapter.

De Stokke Stroller Snack Tray is verkrijgbaar voor € 39,-.

Comfort het hele jaar door

De All-Weather Inlay is een comfortabele, omkeerbare kinderwagenvoering die je het hele jaar door in alle seizoenen kan gebruiken en dus een dubbele functie heeft. Wanneer het buiten kouder wordt, houdt de All-Weather Inlay je kleintje lekker warm door het natuurlijk temperatuurregulerende, zachte 100% merinowol. Wanneer de zon begint te schijnen en het warmer wordt, houdt de andere zijde van de Inlay je kindje comfortabel koel door de sneldrogende en anti-geur stoffen.

Het product is zo ontworpen dat hij past in alle Stokke kinderwagens en reiswiegen, en vanwege de universele afmetingen en de verschillende harnashoogtes past de All-Weather Inlay ook in de meeste kinderwagens van andere fabrikanten. Omdat de Inlay heerlijk zacht en gevoerd is, geeft hij extra comfort en is hij perfect voor alle klimaten. Bovendien kan de inlay ook nog eens gewassen worden in de wasmachine!

Kenmerken Stokke All Weather Inlay:

Ademende, sneldrogende stoffen om vocht te absorberen. Zachte voering voor een comfortabele rit. De vorm omlijst het zitje en heeft openingen voor het harnas. Past in alle Stokke reiswiegen. Past in alle Stokke kinderwagens en in die van de meeste andere fabrikanten.

De Stokke All-Weather Inlay is verkrijgbaar voor € 69,-.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *