Baby’s in Nederland lachen opvallend vaak

What's on mama's mind mamabloggerHet is het begin van het jaar, dus laten we hem goed beginnen. Voor je het weet staat blue monday weer voor de deur. De laatste maandag van januari (van een volle week in januari) is de meest deprimerende dag (blauwe maandag, deprimaandag) van het jaar.

Vrolijke baby’s
Ik vond het oude (jan, 2015) nieuwsbericht van nu.nl over een vergelijking tussen Nederlandse en Amerikaanse baby’s. Onze Hollandse baby’s lachen meer. “Amerikaanse baby’s zijn op hun beurt wat actiever en luidruchtiger dan jonge kinderen uit ons land.”

De resultaten komen wel overeen met wat mij opvalt op social media e.d. We houden veel vast aan rust en regelmaat. Door die rust, zijn onze kindjes duidelijk erg vrolijk. Ik merk het zelf ook. Ons dochtertje is al net zo’n vrolijk baby’tje als dat haar grote broer was. Ze is nu pas 11 weken en het onderzoek gaat over baby’s tussen 6 en 12 maanden, dus we kunnen haar nog niet meetellen bij dit onderzoek. Maar, dat ze nu al zoveel lacht, belooft vast veel goeds. En zeg nou eerlijk, van vrolijke baby’s word je zelf ook vrolijk!

Wil je lachende baby’s zien? Dan heb ik nog een leuk YouTube filmpje van deze vierling. Als je dan nog niet kan lachen!

Bron: FunnyFuse Faves: Laughing Quadruplet Babies!

Regelmaat
Wil je meer lezen over de regelmaat, dan verwijs ik graag naar inbakeren.nl. Deze website pak ik er vaak even bij als ik met vragen zit.

Heb jij ook van die vrolijke kleintjes?

Bron: Nederlandse baby’s lachen opvallend vaak, door nu.nl

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *