Haaraccessoires voor je dochtertje

Als moeder van een meisje heb ik er een nieuwe hobby bij gekregen. Hair candy shoppen, haaraccessoires dus.

What's on mama's mind candy candy zennerIk ben zelf niet superhandig met vlechten en staartjes, haarstyling is niet per definitie mijn grootste talent. Dus wil ik het leren. Nu is het haar van mijn dochtertje nog niet lang genoeg om het in te vlechten en heb ik daardoor nog even om het mijzelf meester te maken. Tot die tijd zijn er wel genoeg haaraccessoires die mijn dochtertje wel al kan dragen.

Confetti-explosie

De voorjaarskidscollectie van Zenner zit bomvol vrolijke kleuren. Een echte confetti-explosie! Cupcakes, regenbogen en zoete taartjes komen terug in de haaraccessoires van Candy Candy. Haircandy voor mijn dochtertje dus, want ze kreeg een mooi pakketje van Zenner.

Het pakketje dat wij kregen was helemaal roze. Zuurstok roze, net zo zoet als de collectie. Reuze handig What's on mama's mind zenner haaraccessoiresvind ik de zogenaamde snapclips. Deze naam moest ik even opzoeken, maar in tegenstelling tot klik-klakspeldjes kun je deze als een soort wasknijper openen. Heel eenvoudig om even snel in de haren van je kleintje te schuiven. De snapclips zijn roze, met roze strikjes en roze cupcakes. Bovenop de roze cupcake zit een rood hartje. Hoe zoet? Haha, ontzettend zoet toch? De collectie is er ook in het mintgroen trouwens.

De roze badstofelastiekjes passen al heel goed om het staartje van mijn dochtertje, bovenop haar kruintje. Ze heeft nog niet genoeg haar voor een volledige staart, maar dit staat ook heel schattig. Haar grote broer vindt het overigens een superleuk spel om de roze klik-klakspeldjes met de mooie regenboog erop uit haar haren te klikken en in zijn eigen haar of dat van mama te klikken.

What's on mama's mind zenner haaraccessoiresDe twee roze krinkelelastieken met sterrenprint zullen straks de paardenstaart van mijn dochter kunnen opvrolijken, maar voorlopig blijven ze nog even in de verpakking, tot de staart lang genoeg is. Al kunnen we het konijn er al aardig mee onderhanden nemen.

Snoepwinkel

Deze collectie van Zenner is vanaf 6 maart 2017 te verkrijgen in de snoepwinkels. Grapje, niet in de snoepwinkels natuurlijk. Al waan je je wel in een snoepjeswereld met de schattige taartjes en cupcake print.

Houd de blog in de gaten, want eenzelfde soort set als mijn dochtertje van Zenner heeft gekregen voor deze review, mag ik ook weggeven vanaf dinsdag 28 februari.

Zenner haaraccessoires vind je bij de drogist. Candy Candy verkoopprijzen variëren van € 2,99 tot € 3,99. Op www.zenner.nl vind je handige how-to filmjes waarin styliste Aeola Relouw je laat zien hoe je de haaraccessoires in jouw coupe kunt verwerken.

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *