Feel good & Shop Event 2016

What's on mama's mind feel good & shop eventKom jij ook naar het Feel good & Shop Event wat op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart in het prachtige Koekbouw op evenemententerrein de Noordkade in Veghel plaats zal gaan vinden?

Mamablogger:
Ook voor de mama’s zijn er leuke deelnemers op dit event. Ik zal op zaterdag 12 maart plaatsnemen aan de bloggerstafel, hier doe ik verslag van het gave event op het gebied van lifestyle, fashion, feel good and food. Erg benieuwd ben ik naar deze tweede editie van dit event.

Veel van de deelnemers ken ik doordat ik ze volg op social media. Vaak zie ik heel bijzondere en unieke producten voorbij komen. Hoe gaaf is het als je de foto’s van Instagram vertaalt ziet in echte tastbare producten. Ik wil het niet missen. Ik denk dat ik met een tas vol leuke items naar huis ga. Ben je er ook bij?

Win: Ik mag trouwens twee personen blij maken met een entreekaartje voor dit event. Dus houd mijn blog in de gaten. Want morgen staat de winactie online.

Ben je nog niet bekend met dit event? Neem dan eens een kijkje op de website van het event: Feel Good & Shop Event.

Proef, shop en geniet!
Bekijk hier de fantastische deelnemerslijst. Deze leuke shops laten hun (online) shop even voor wat het is: zij gaan zich twee dagen uitleven in hun pop-up store zodat de bezoeker naar hartenlust kan shoppen bij de hipste en gezelligste (web)winkels.

De kernwoorden van het event zijn: Bezoek – beleef – ontdek – geniet – proef – shop en bewonder. Dat wil je niet missen toch?

Wat mij heel erg aanspreekt is dat het event in het zuiden van het land plaatsvindt. Terwijl de meeste events rondom Amsterdam en Utrecht zitten. Ik hoop hierdoor ook wat andere gezichten te zien. Ik ben heel benieuwd.

Entreetickets
Entreetickets zijn in de voorverkoop te bestellen à € 7,50 via de website, aan de kassa € 10,00.

Data en openingstijden
Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2016
De deuren gaan open op vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Locatie
Koekbouw, Noordkade in Veghel

Social media
Wil je op de hoogte blijven van alles rondom het event? Volg Feel good & Shop event dan op Facebook Feel Good & Shop, Twitter: @shopevent2016, Instagram: @feelgoodshopevent en Pinterest Feel Good en Shop
#ShopEvent2016 #feelgoodshopevent #fgse16

What's on mama's mind feel good and shop

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *