Nederland zelfverzekerder in de zomer

What's on mama's mind bio-oilNederland zelfverzekerder in de zomer kopte het persbericht dat ik over Bio-Oil ontving laatst. Klopt dat een beetje? Moet er wel zomer zijn toch?

Bio-Oil

Ik mocht van Bio-oil een flesje reviewen. Jullie hebben al gezien dat ik er ook vijf mocht verdelen onder mijn lezers. Een energy boost voor ons allemaal dus! Heerlijk.
Natuurlijk ben ik direct gaan smeren om het uit te proberen. Ik ben sowieso wel fan van smeren met fijne olies. Mijn huid is vooral in de zomer erg droog, dus kan wel een energy boost gebruiken.

Wat is Bio‑Oil? Het is een huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, pigmentvlekken en huidstriemen. Het product is bijvoorbeeld fijn voor tijdens de zwangerschap en erna, maar ook zeer geschikt voor de verouderende huid en de droge huid. Ach, eigenlijk altijd wel fijn.

Hoe ruikt Bio-Oil? Ik vind het fris ruiken en fruitig. Erg aangenaam.

Hoe smeert het? Je hebt weinig nodig, het smeert heel makkelijk. Je handen zijn wel heel glimmend en What's on mama's mind bio-oilglanzend na het smeren, dus die moet je wel even wassen. Het trek ook snel in.

Het resultaat? Het trekt heel snel in, maar je blijft het effect erg lang voelen. Je huid blijft een hele tijd glanzend. Ideaal bijvoorbeeld als je ‘s avonds met blote benen op stap gaat. Dan wil je je na het douchen even insmeren en met glanzende benen over straat toch?

Zwanger
Oké, je hoeft niet zwanger te zijn of net een baby te hebben gehad om te kunnen genieten van zulke olies. Maar stel: je bent zwanger. Dan groeit je buik want er zit een baby in, die heeft ruimte nodig. Je buik groeit en groeit en groeit. Soms heeft het als resultaat dat je jeuk krijgt of striae. Het hoort erbij en het gebeurt vaak. Wat kan je wel doen?: Smeren! Er zijn verschillende middeltjes op de markt waarmee je je huid kan verzorgen. Bio-oil is een zeer geschikte keuze vind ik.

Ik ben erg enthousiast over de Bio-Oil, hopelijk gaat mijn flesje nog lang mee. Ik heb een flesje van 60 ml uitgeprobeerd, maar je hebt maar zo weinig nodig dat ik er wel even mee vooruit kan. Ik ben ook benieuwd hoe de winnaars van de winactie het ervaren.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *