Groeimeter

Groeimeter bybinekeZe groeien als kool, die kinderen. Hoe jonger, hoe sneller het gaat, de centimeters vliegen eraan. Als ze eenmaal kunnen staan is het leuk om de lengte op de muur te gaan bijhouden. Wij deden dat vroeger in de garage tegen de muur. Hakken tegen de muur, billen tegen de muur, schouders tegen de muur, hoofd recht en dan middels een boek op ons hoofd werd er een rechte streep gezet op de muur. Lengte erbij, datum erbij en naam erbij.

Groeimeter

Op onze muur in de garage stonden zelfs al namen en data van kinderen die voor ons in het huis hadden gewoond. Erg leuk om te zien en bij te houden. Mijn kids hebben een hypermoderne versie gekregen van deze ouderwetse groeimeter. Ze kregen een postervariant van ByBineke. Ze hebben allebei al mooie naamposters van dit leuke merk aan de muur hangen. Nu dus ook helemaal in dezelfde lijn de groeimeterposters.

We zijn momenteel druk bezig met mijn zoontjes kamer, want hij krijgt een groot bed. De kast wordt What's on mama's mind groeimeter bybinekeverschoven en we gaan dan ook een mooi leeshoekje voor hem maken, waar hij fijn zelf door zijn boeken heen kan bladeren. De groeimeter is ook een mooie toevoeging. We hebben het eerste lijntje al gezet, net boven de 96 cm. Grote knul. Toen ik hem ging meten en dezelfde methode aanhield als mijn ouders vroeger bij ons, stribbelde hij wel even tegen: “Geen boek op mijn hoofd”, riep hij. En gelijk heeft hij, wie legt er nou een boek op zijn hoofd. Maar we hebben hem gemeten!

Mijn dochtertje heeft de poster ook, zij staat alleen nog niet stabiel genoeg om haar lengte te meten, dus daar wachten we nog even mee. Nu is het mooie kinderkamerdecoratie. Het matcht mooi bij de rest van haar kinderkamerinterieur.

Wil jij ook zo’n leuke groeimeter? Neem dan gauw een kijkje op ByBineke.

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *