BiOBUDDi groen speelgoed

Ik maakte kennis met BiOBUDDi een kinderspeelgoedbedrijf dat aan de toekomst denkt. Ze maken kinderspeelgoed voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar, met restanten van suikerriet. De producten zijn dus volledig groen geproduceerd. Het lijkt op Duplo, maar het is BiOBUDDI, maar het is tevens compatibel met Lego Duplo, dat betekent dat je dus kan spelen met BiOBUDDI en jouw huidige Duplo collectie.

Biobuddi duurzaam speelgoed (lego duplo)

BiOBUDDi speelgoed

Het speelgoed van BiOBUDDi doet je denken aan Duplo. Het is stapelspeelgoed waar je mooie en leuke dingen mee kunt bouwen. Hier wordt gespeeld met de Wildlife jungle en de Lagoon.

Biobuddi duurzaam speelgoed (lego duplo)

De blokken van Biobuddi zijn, namelijk compatibel met de blokken van Lego Duplo. Het lijkt dus een soort van namaak Lego Duplo, maar dan duurzaam. Daarom is het een goed alternatief, maar ook een goede aanvulling op Lego Duplo. Als je meer wilt denken aan het milieu, minder plastic wilt, dan kun je voortaan BiOBUDDI kopen, maar met het weggooien van je huidige verzameling Duplo, schiet je niks op. Dat je het kan blijven gebruiken, maar voortaan aanvult, met iets wat duurzaam is, dan ben je goed bezig. Net als wanneer je je speelgoed een tweede of derde of nog meer levens gunt via marktplaats.

Biobuddi duurzaam speelgoed (lego duplo)

Ik zag wel ietwat verschil, namelijk dat de kleuren van de blokken wat matter lijken, dan bij Duplo. Dat vond ik overigens best mooi, ook heb ik zelf nog geen Duplo in deze BiOBUDDI kleuren, dus het is een welkome afwisseling.

Het bouwen is heel eenvoudig, net als het volgen van de handleiding. Een peuter bouwt er zo op los. Zij vonden het thema Jungle ook heel leuk, dus hadden veel plezier met het bouwen.

Biobuddi duurzaam speelgoed (lego duplo)

Ik vind mileuvriendelijk speelgoed een zeer gunstige ontwikkeling. Bekijk bij BiOBUDDI op de website de mogelijkheden en tarieven.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
BiOBUDDI
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *