Sesamstraat ABC & 123 puzzel

Kinderen leren het meest tijden het spelen en er is ontzettend veel leuk leer- en speelspeelgoed beschikbaar. Graag vertel ik je over dit leuke Sesamstraatspel voor kinderen vanaf 3 jaar.

Sesamstraat abc en 123 spel

Wij spelen heel graag thuis spelletje met onze kinderen, van memory tot en met Monopoly. Het is leuk om te zien hoe ze er ook steeds behendiger in worden. Soms probeer je een spel en merk je dat het nog te vroeg is en ineens twee maanden later, bij een tweede poging hebben ze het zo onder de knie. Er staat vaak een adviesleeftijd op een spel, maar probeer spelletjes gewoon uti me je kind. Ieder kind is anders. Het ene kind is echt doener en die wil drollen ontwijken met een blinddoek op (trap er niet in!) en de ander wil nadenken met Looky Looky of snelheid meten met Halli Galli.

Een combinatie van leren en spelen is natuurlijk heel goed voor de ontwikkeling, dus mochten ze het leuk vinden om te gaan oefenen met letters en getallen, dan is dit Sesamstraatspel heel leuk!

Sesamstraat abc en 123 spel

Letters en cijfers peuters

Leer spelenderwijs over letters en cijfers met de Sesamstraat ABC & 123 puzzel, want niets is zo effectief als spelenderwijs leren. Sinds 1 juni kunnen de allerkleinsten leren met de vrolijke en kleurrijke Sesamstraat ABC en 123 puzzel. Samen met hun Sesamstraat vriendjes Tommy, Bert en Ernie, en Elmo leren kinderen over de letters van het alfabet en cijfers. Spelenderwijs leren helpt mee het zelfvertrouwen van kinderen te stimuleren en de ontwikkeling te versnellen.

Je peuter wordt echt uitgedaagd met dit speelgoed, dat ook echt leuk is voor de kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Kleuters zijn natuurlijk op school al wat meer bezig met cijfers en taal en vinden het vaak leuk om dit thuis ook nog even door te oefenen. Hoewel zij mogelijk al wat meer getallen kennen en de drie jarige meer voldoening uit haalt, wordt het graag gespeeld door kleuters. De letters zijn lastiger dan de getallen heb ik gemerkt, daar hebben de oudere kleuters ook best wel vaak een uitdaging aan. Het spelenderwijs oefenen, maakt het wel heel plezierig voor ze.

De plaatjes zijn leuk en herkenbaar. Het spel is ook makkelijk mee te nemen op reis, wat wij ideaal vinden. Op de camping een spelletje of onderweg in de auto.

Maak leren leuk voor kleine kinderen

Leren was nog nooit zo leuk! Leer de letters en cijfers nu samen met je vriendjes van Sesamstraat met de Sesamstraat ABC & 123 puzzel! Kijk welk plaatje bij welke letter en woord hoort en probeer of de puzzel past. Past de puzzel niet, dan kijk je nog een keertje naar het plaatje. Met deze Sesamstraat ABC & 123 puzzel ontdekken kinderen spelenderwijs, samen met hun vriendjes, alle kleine en hoofdletters van het alfabet en leren ze tot 10 tellen.

Release: 1 juni 2019
Leeftijd: 3+ jaar
Spelers: 1+ spelers
Speelduur: ± 15 minuten
Consumentenadviesprijs: € 14,99

Halli Galli junior

Deze zomervakantie komt er aan, een vakantie is een mooi moment om spelletjes te introduceren. Er is rust en er is tijd!

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Sesamstraat ABC & 123 puzzel
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *