Biologisch afbreekbare koffiecups

Heb jij een Nespresso apparaat? De Biologisch afbreekbare koffiecups van De Koffiejongens zijn een duurzaam alternatief voor jouw huidige cups. Je gooit ze bij het GFT-afval, de cup lost op en wordt omgezet naar voedzame compost. Lees hoe je kans maakt op een jaar lang gratis koffie en hoe je het proefabonnement besteld voor 60 cupjes (slechts € 13,95). Als koffiedrinker vind ik dit een mooi initiatief en deel ik er graag wat meer over met jullie.

Biologisch afbreekbare koffiecups

Alle koffiecups van De Koffiejongens zijn 100% biologisch afbreekbaar. Dat betekent dat je de cups na gebruik bij het gft-afval kunt gooien. Zo help jij mee aan het verminderen van de enorme berg afval die elk jaar geproduceerd wordt. Lekker bezig!

De cups worden gemaakt van suikerriet & mais
Na gebruik gooi je de cups bij het gft-afval
De cup lost op, de koffie wordt omgezet in super voedzame compost
Je steentje bijdragen aan een beter milieu was nog nooit zo lekker. En gemakkelijk.

De Koffiejongens

de koffiejongens koffie

Sinds 2016 zorgen De Koffiejongens ervoor dat steeds meer mensen nooit meer zonder koffie komen te zitten. Dit doen wij door een koffie abonnement aan te bieden met 100% biologisch afbreekbare koffiecups voor je Nespresso apparaat. Dat is koffie die ook nog eens heel erg milieubewust gemaakt en geleverd wordt! 

Welke smaken Nespresso koffiecups?

Lungo, Lungo Forte, Espresso, Ristretto en Decaf. Stuk voor stuk uniek. Maar voor een enkeling soms nog net niet sterk genoeg…Daarom: jij vraagt, wij draaien. Waar het overgrote deel al erg te spreken is over het huidige assortiment, bestaat er ook nog een deel die snakt naar een buitegewoon sterke kop koffie. Daar zijn wij dan ook direct naar gaan handelen. 

Lungo Extra Forte

Na wekenlang finetunen hebben wij de perfecte combi gevonden voor het maken van de Lungo Extra Forte. Bestaande uit een blend van Arabica en Robusta bonen, die wij nu dan ook een stuk donkerder branden. De Koffiejongens associëren de smaak met rook, vuur, as en kolen. En aangezien wij er 30% Robusta bonen aan toevoegen bevat de Lungo Extra Forte ook nog eens een extra cafeïne boost. Dan denk jij misschien: Dat lijkt mij nou een beetje heftig. Nou precies, hou dat vast, hij is vrij krachtig! Et voilà: De sterkste Lungo die je ooit gaat drinken! 

Proefabonnement

Ben je benieuwd naar de andere smaken van De Koffiejongens en wil jij nooit meer zonder koffie komen te zitten? Ga dan naar: dekoffiejongens.nl/proefabonnement/ kies een abonnement naar keuze en betaal de eerste keer €13,95! De bezorging is gratis en je zit nergens aan vast: aanpassen, pauzeren of stopzetten kan altijd.

Een jaar lang gratis koffie

Op Instagram loopt op moment een winactie waarbij je kans maakt op een jaar lang gratis koffie. Meedoen is heel simpel en kan op Instagram:

Deel een story post waarin je bewijst dat jij net zo sterk bent als de Lungo Extra Forte van De Koffiejongens
Tag in je story post: @dekoffiejongens
Plaats ook in je story de hashtag: #ExtraForteLekkerKrachtig
That’s it!

De Koffiejongens maken op basis van de bovenstaande gegevens zelf bekend wie de uiteindelijke winnaar is van een jaar lang gratis koffie.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *