Bioscoop: SPIDER-MAN: NO WAY HOME

Het wachten is voorbij vanaf nu is SPIDER-MAN: NO WAY HOME eindelijk opnieuw te zien in de bioscoop. De film zal in maar liefst 120 bioscopen gaan draaien in 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en ScreenX.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME heeft internationaal al meerdere box office records verbroken. Wereldwijd heeft de film al meer dan 1.69 miljard dollar opgebracht, waarmee het de best bezochte film van 2021 was en het zijn plaats heeft bevestigd als de zesde meest winstgevende film ooit bij de wereldwijde box office.

Bekijk hier de officiële trailer.


Meer informatie via: SpiderManNoWayHome.nl

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Met o.a. Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon en Marisa Tomei.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *